Ismét dizájnverseny az Androliben - itt tényleg számít a szavazatod!

2014.03.17. 14:13 Hrobert

Lassan megérkezik a tavasz, a megújulás ideje, és ugyan öregecske layout-unk ismét éppen aktuális lesz, de elérkezettnek látuk az időt, hogy az Androlib is megújuljon.

Ismét designversenyt hirdetünk hát, Rátok bízzuk magunkat, a vállalkozó kedvű olvasók megtervezhetik, a többiek pedig megszavazhatják a következő layout-ot.

Ezúttal azonban kis extra kihívás is áll a pályázók előtt, ugyanis hamarosan bővül az Androlib család, és új oldalunk számára az Androlibbel harmonizáló dizájnt szeretnénk. A pályázáshoz tehát két tervet kell benyújtani, az új oldalról egyelőre annyit árulhatunk el, hogy egy szélesebb témakört fog lefedni, de maradunk a tech világon belül, ennek megfelelően tehát hasonló kinézetet tervezünk, de értelemszerűen androidok nélkül. (félreértés ne essék, nem olyan designt vagy ahhoz hasonlót várunk mint a mostani)

A versenybe kétféle tervvel lehet nevezni:

  • .PSD vagy egyéb, layer-orientált formátumban - ez inkább a grafikusoknak kedvez.
  • komplett .CSS és .HTML + grafika designnal, ami együtt működik a blog.hu motorjával

Aki nem ismeri a blog.hu-s blogok felépítését, hozzon nyugodtan létre egy blogot és az Adminon belül a  Megjelenítés menüpont alatt meg tudja nézni, hogy hogyan is épül fel egy ilyen blog layout-ja.

Formai megkötések:

  • A posztoknak minimum 600px széles boxot kell hagyni
  • Legyen fejléc, ami legalább 150 px magas
  • Az oldalsáv minimum 280 pixel széles legyen.
  • 1280*1024-es felbontásra legyen optimalizálva

 

A nevezés ezzel a poszttal veszi kezdetét, a jelentkezési határidő: 2014. április 20. 12:00 (CET). 

Az eredményhirdetést követően a győztes pályamunkát háromféle formátumban várjuk (mailto: androlib.blog.hu kukac gmail.com):

  • .jpg vagy .psd vagy egyéb layer-es formátum
  • .css + .html  + image-ek, amiket könnyen tudunk blog.hu-s környezetbe illeszteni
  • egyéni blog.hu-s oldalra feltöltve, ahol meg is tudjuk nyomogatni

A szavazás a nevezési határidő után néhány órával kezdődik, és április 29-én éjfélkor zárul.

Non-profit szervezet lévén értékes nyereményekkel nem tudunk kecsegtetni, de mivel magunkat ismerve legalább egy évig biztosan ezzel a layouttal fog futni a blog, így sok százezer oldalletöltésnél hirdeti majd az Androlib család a nyertes nevét. 

Kérdésekkel, észrevételekkel itt a poszt alatt, vagy Facebook oldalunkon bombázhattok minket, jó munkát és sok szerencsét kívánunk a résztvevőknek!

(Azért, hogy a verseny ésszerű és tényleg életszerű legyen, csak akkor tudjuk megszavaztatni, ha legalább 5 pályamű érkezik. Az ezzel kapcsolatos megértéseteket köszönjük. Ha nem érkezik minimum 5 pályamű, akkor jobb híjján mi készítjük el a designt, úgyhogy csapjatok a Photoshoppok közé! :) )


Címkék: design verseny androlib

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr285865981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása