Egy korszak vége

2014.04.01. 08:00 Gabking

Szerkesztőségi coming out

Végre eljött a szabadság kora, a mai nap tökéletesen alkalmas arra, hogy ki merjek állni az emberek elé, és felvállaljam mit is érzek!


A technika fejlődése, és a társadalom szerkezetének alakaulása döbbentett rá, hogy végre vége annak a kornak, hogy csak egy eszközt hordjunk magunknál. Nem kell többé egy házba zsúfolni a GPS-t, a zenelejátszót, lámpát.

 

A telefonba zsúfolt kiegészítők nyújtotta látszólag kényelmes funkciók károsak, bomlasztóak a társadalomra, butítanak, és a legfontosabb pillanatokban hagynak cserben. Arról nem is beszélve, hogy Ázsiában mennyi dolgos kéz nem jut csak a miatt a hóbort miatt munkához, hogy ciki lett a céleszköz.

Tehát az én coming outom a következő:

Bizony mostanában egyre többször fordul elő velem, hogy az okostelefon mellett, bizony-bizony fel lelhetők nálam céleszközök is. Van a táskámban ledes lámpa, papír alapú olvasnivaló, sőt játék kedvéért keresztrejtvény, illetve néha még egy lapozós könyv is, a Kaland Játék Kockázat sorozatból! 

Íme itt a megoldás:

A Táska! Ebbe belefér minden amire szükségünk lehet!

Old fashioned travel accessories - www.ShopCurious.com.jpg

 


Eljött a boldog idő, amikor minden feladatra külön eszközt használunk! Végre mától nyugodtan, és bátran vehetünk magunknak nagyobb táskát, hogy beférjen a térkép, a könyv, a rádió, a fényképezőgép.

Mától ismét legyen sikk kézzel írni a levelet, és ha valakire szeretettel gondolok, akkor képeslapot küldeni neki.

 


Címkék: kiegészítő vicc bolondok napja április elseje

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr705887783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sütemény1975 2014.04.01. 09:37:35

egy idő után leesett a dátum :))

JulesC 2014.04.01. 13:09:25

Höjjöjj, april fools :D

Google+
süti beállítások módosítása