Blown Away - Elfújta a szél

Itt a karácsony, a sütemények, a "lájtos" töltött káposzta, a rétesek és bejglik pusztításának ideje! :)
Nincs is jobb dolog, mint lemozogni azt a sok-sok kalóriát...

screenshot_2015-12-24-14-35-10.png

Aggodalomra azért nincs ok, hiszen a mostani ajánlónk egy olyan játékról szól, ahol nem kell mást csinálni, mint egyetlent "tappintani".

screenshot_2015-12-24-14-35-56.png

Hősünk ekkor teleportál, vagyis a pálya egy másik pontján találja magát. Igyekeznie is kell, mert ha megáll, és utoléri a szél... mármint a képernyő széle... akkor vége is egy életének. 

screenshot_2015-12-24-14-37-19.png

Ha feltöltődött az elem, ami Hősünk feje felett zöld színűvé válik, akkor jöhet a hiperugrás...izé...a teleportálás. Célunk a kis kődarabok összegyűjtése: Lázár bejelentése ide vagy oda - nekünk ez lesz az önerőnk a házunk újjáépítéséhez ;)

screenshot_2015-12-24-14-43-16.png

Lesznek "Mentési helyek", amelyek megkönnyítik a dolgunkat egy-egy pályán. A pályákon különböző akadályok nehezítik majd a haladásunkat. Amire még figyelni kell, Hősünk járására: ha lépked, gyorsabban töltődik az elem, tehát hamarabb tudunk majd a pálya újabb pontjára "ugrani".

Az első 30 pálya ingyenes... utána vagy világonként fizetünk, vagy feloldjuk az egész játékot egy ezresért... 4 világ - 120 pálya: ez vár a "befektetőkre", a többiekre pedig az első 30 pálya.

Két bejglifalás közepette fárasztó lesz még ez az egy-egy "tappintás" is... :)

play-letoltes.png

 

Ezúton kíván a Szerkesztőség minden kedves Olvasónknak és

szeretteiknek békés, meghitt Karácsonyt! 

androidify-1451038348293.gif

(A képecske az Androidify alkalmazással készült - legújabb frissítésével a karácsonnyal kapcsolatos kiegészítőket aggathatjuk Droidunkra :) )


Címkék: játék alkalmazások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr778196948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása