Gyúrunk vazze? - Kiváló program alakformáláshoz

Nyár előtti tendencia, hogy az emberek egy része megrohamozza a Baumaxot, IKEA-t, Praktikert és amit tudnak megvesznek és feláldozzák a lakásdekor oltárán. Ebbe a hibába én is beleestem évekkel ezelőtt, azóta néz ki normálisan a lakásom.  Akit esetleg nem kap el a felújítás héve, az a másik közkedvelt tavaszi elfoglaltságot választja: az alakformálást. Megtelnek a fitnesstermek, a boltok polcairól elfogynak az Ab Trainerek és a Vatera Sport-Szabadidő rovata is kiürül 5 nap leforgása alatt. Igen ám, de a Kocka nevű állatfaj nem adja ilyen könnyen, mert nem elég Neki egy sima user's manual az Ab trainerhez, Neki valami olyan kell aminek van layoutja, configja, lehet force-close-olni és updatelhető. Yess.

Mivel mostanság én is aktív alakformálásba / testépítésbe vágtam a súlyzóm és elkezdtem kutatni a Market-et is, hogy mik azok a programok amik esetleg segítségemre lehetnek ebben. A keresés nem hozott túl sok eredményt, kb. 10 program van az ingyenesek között, azok nagy része is csak jóindulattal nevezhető használhatónak, egy viszont szerencsére kiemelkedik a többi közül: A BodyFitness.

320+ gyakorlatot tartalmaz, kiválaszthatjuk, hogy mely izmot, vagy izomcsoportot szeretnék megdolgozni, tud testtömegindexet számolni, elmenti az edzéseinket és minden gyakorlatot fotóval illusztrál (3G vagy WiFi kapcsolat nélkül nem működik, a képeket online szedi le, nem tárolja külön a telefonon). A gyakorlatokhoz nem csak képek, hanem egy leírás is tartozik, hogy hogyan tudjuk őket kivitelezni és mire kell ügyelnünk. Örvendetes, hogy nem egy 15 ezer forintos havibérletű teremre van optimalizálva, hanem otthoni alternatívákat is felmutat, egy-egy izom edzésére, úgyhogy aki nagyon gyík testtel van megáldva, az is nyugodtan leszedheti, hiszen találni fog benne olyan gyakorlatokat, amiket otthon is könnyen el tud végezni anélkül, hogy egy egész termet vásárolna a hálószobába. A program ingyenes, de a reklámokat nem ússzuk meg, szerencsére ezek egyáltalán nem zavaróak. Mint kezdő fit ember nagyon ajánlom mindenkinek, pláne azoknak akik most kezdik az "ipart" vagy szeretnének többet megtudni arról, hogy bizonyos izmokat hogyan lehet fejleszteni. Aki érez magában egy kis erőt és kedvet és igényt arra, hogy ne csak a hüvelyk és mutatóujj-izma legyen tökéletesen formált, az szedje le nyugodtan és essen otthon neki a súlyzóknak, aztán 3-4 hónap múlva irány a strand, learatni a babérokat :)

 

 

A program ezen a linket keresztül tölthető le:


Címkék: fitness alkalmazások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr241996078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása