Androidos fesztivál túlélő készlet

Androidság, bolondság, bolondság, fesztiválság. Nyáron remélhetőleg nagyon sok Android tulajdonos emberke eljut kis hazánk, esetleg valamely másik ország fesztiváljára. Mint tudjuk, a fesztiválok nem csak a játékról és meséről szólnak, hanem igazi embert próbáló feladatok elé állítják a szórakozni vágyót. Az alábbi válogatás abban segít, hogy az alapvető fesztiválcuccok mellett mi az, amit nem árt a telefonunkon magunkkal vinnünk, hogy egyrészt nagyobb eséllyel túléljük annak a pár napnak a megpróbáltatásait, másrészt jobban is szórakozzunk.

Látás, önvédelem, csajozás, beszólás:

Az első és legfontosabb dolog, amit fel kell pakolni egy zseblámpa program. Amit most ajánlunk azt nem csak arra jó, hogy ne vakon tapogatózz a sötétben a sátrak közt, hanem arra is, hogy stroboszkópként használd, vagy oldalra fordítva az általad beírt szöveget jelenítsd meg, hogy a 20 méterre álló bejövős csajszi tudtára add: "BIKINICSUVÁJ"

Használandó funkciói:

  • zseblámpa látáshoz
  • stroboszkóp néha látáshoz
  • ha megtámad a Jeti az erdőben, akkor rendőrségi villogó (mellé még nínú hang is van, csak hogy teljes legyen az összhang, közted és a támadód közt)
  • többféle nagy felirat kiíró, hogy a csajoknak tudtára add mennyi az annyi, vagy légvonaljban szólj be a 30 méterre levő virslinyakúnak (így egérút is van a tömegben)
  • hipnotizáló spirál és diszkólámpa, ha a pszichedelika nem ért még teljesen utol

A Color Flaslight-ot innen lehet letölteni: Color Flashlight

 

Tájékozódás:

3 éve a Szigeten összefutottam egy régi cimborámmal, akivel előszeretettel csápoltunk a garázsban a Prodigy-re és mivel aznap Prodigy koncert volt, gondoltuk megnézzük. Elkezdődött a koncert, aztán eszembe jutott, hogy ha így haladunk, hamarosan kiszáradunk, ezért gondoltam, hogy elugrok néhány sörért. Jeleztem a cimborámnak, hogy sör misszió van, mindjárt jövök, aztán nekilódultam, hogy beszerezzem amit kell. A pultig és a sörvásárlásig nem volt gond, na de vissza! Mondanom sem kell, hogy lövésem se volt, hogy hol parkoltam le a srácot és nem láttam azóta sem, a sört megittam, a koncerten pedig esélyem se volt kiszúrni a tömegben. Ez tipikus fesztiválprobléma, úgyhogy rögvesd orvosolandó! Igaz, a szoftver amit most ajánlunk nem pont erre való, de nekünk a feladat kivitelezésére tökéletes lesz! :D

A Where is my car-t felrakod, becsekkolod, hogy hol álltatok, aztán a GPS szépen visszavezet.

A Where is my car-t innen lehet letölteni: Where is my car

Italozás:

Nem tudod, hogy elég részeg vagy-e? Ezzel a programmal letesztelheted! Ha el bírod még indítani, akkor javasoljuk azt a plusz sört, belefér :)

Az Am I drunk-ot innen lehet letölteni: Am I drunk

 

Fényképezés:

Mindennél fontosabb a kiváló dukomentáció és a művészi töltet. A legjobb, ha a kettőt egyszerre tudjátok megoldani. Erre itt ez a kiváló program, ami számost effektel fűszerezi meg a fesztiválozó képeit. Az effekteket előre beállíthatod, úgyhogy nem kell utólag a Photoshoppot nyüstölni vele.

Támogatott effektek:

  • ToyCam
  • Polandroid
  • Fisheye
  • SymmetriCam
  • Warhol
  • Normal

Az FXCamera-t innen lehet letölteni: FXCamera

 

Ezek mellett természetesen ne feledkezzünk meg az up-to-date Facebook kliensünkről, hogy az új ismerettségeket azonnal be tudjuk teljesíteni ezzel informálva a világot, hogy a kockák mögött is érző és szociális tudatra ébredt emberek lakoznak, ha külföldi fesztiválra megyünk, akkor fontos lehet még a currency converter is, hogy tisztában legyünk azza, hogy mi mennyibe kerül.

Ha van ötletetek még, hogy mik azok a programok, amik jobbá tehetik egy fesztiválozó életét, akkor írjátok be a kommentek közé :) Köszönjük :)


Címkék: alkalmazások bulivan

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr392174461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2010.07.25. 13:29:45

Én a LED Desire Light appot használom zseblámpának, ami a fényképező brutál erős ledjét használja. Állítható a fényerő, és tetszőleges szöveg morse-kódját levillogja, és ha részegen eltévedsz a sötét fák között, egy gombnyomással tudsz S.O.S vészjelzést is küldeni :)

www.appbrain.com/app/nostovic.android.desire.ledLight

Kyuzo 2010.07.28. 01:44:24

Fotózni én a Camera 360 appot használom. Több effekt van rajta és akár 3264x2448 felbontású képet is készít.

Google+
süti beállítások módosítása