Megjelent a LogMeIn Androidra!

A LogMeIn, az egyik legnépszerűbb remote desktop alkalmazás hosszú bétatesztelés után végre android alatt is elérhető - segítségével bárhonnan, bármikor elérheted és távolról vezérelheted a számítógéped. Egy gyors regisztráció az oldalon, ezután feltelepíted az ingyenes szerveralkalmazást a számítógépre, valamint a (sajnos fizetős) Ignition névre hallgató Androidos klienst a telefonodra, és kész is vagy - bejelentkezés után máris eléred megszokott programjaidat és fájljaidat.

Elsőre talán kicsit furcsa lehet, hogy nem az egérmutatót mozgatod, hanem a kattintani kívánt elemet húzod a kurzor alá, de hamar meg lehet szokni a szoftver kezelését - ezt multi-touch támogatás, és virtuális Windows billentyűk (CTRL, ALT, stb) teszik még gördülékenyebbé. Ezt a blogbejegyzést például már LogMeIn segítségével írom, mivel sajnos a blog.hu adminfelülete alapból nem megy Android alatt, így viszont megoldódott :)

Most már blogolni, és Photoshopozni is tudok a Desire-n a LogMeIn segítségével :)


Címkék: alkalmazások remote desktop

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr842176448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyelv-ész 2010.07.26. 19:59:28

Androidra nincs rdesktop?

Google+
süti beállítások módosítása