VasárnAPP: Drop

A Drop egy rém' egyszerű játék: A gravitáció minden csínyját bínját kihasználva potyog egy golyó lefelé, és a mi feladatunk, hogy Newton törvényeivel együttműködve, minél mélyebbre juttassuk azt. Lefelé haladva egyre több platformmal találkozhatunk, aminek egyes részein lehet csak áthatolni. A labdát többféle módon is irányíthatjuk: aki akarja a telefont mozgatva, aki akarja a képernyőt nyomkodva terelheti jobbra illetve balra. Az opcióknál beállítható az elmozdulás érzékelő érzékenysége, így egy hét múlva sem kapunk ínhüvelygyulladást a játéktól. Kétféle képpen szerezhetünk pontokat: egyrészt a haladással, másrészt a csillagokkal. Csillagot akkor kapunk, ha az aktuális platformról dobbantás nélkül vagy 1 dobbantással tudunk lejutni a következőhöz. Érdekesség (bug vagy feature?), hogy 999-nél kiakad a csillagszámláló (a fejlesztők már dolgoznak ezen), úgyhogy onnantól kezdve már csak a sima pontokban bízhatunk. A játék természetesen nagyon addiktív és furcsa, hogy lányoknak jobban megy, mint a fiúknak.

 

 

 

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk hozzá, javasoljuk a letöltését, mert az elkövetkezendő héten nagy szerepe lesz ;)

 

 
 
 

Címkék: játék vasárnapp

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr662189867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2010.08.01. 11:51:29

Ez az a játék, ami leírás alapján baromi primitívnek és érdektelennek tűnik, de ha kipróbálod és ráérzel az ízére akkor nem tudod abbahagyni :)

Én most 1125 pontnál járok...

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.08.01. 12:13:23

@Gery.Greyhound: Naa Gery, kezdessz belejönni :) Judit tegnap valami 4 ezret csinált. Én még mindig olyan 300-ál vergődök :D

Google+
süti beállítások módosítása