App mustra - In-App Wifi Toggle

2010.08.04. 14:03 pacska

Bizonyára mindannyian kerültünk már olyan helyzetbe, hogy a hirtelen elindított böngésző/market/mail elindításakor döbbentünk rá, hogy bizony elfelejtettük elindítani a wi-fi-t. Ilyenkor jön a bosszankodás, kilépés az aktuális programból, wi-fi elindítás, stb. A most ismertetett app ezt a problémát orvosolja.

Az alkalmazás semmi extrát nem csinál, csupán a kereső gomb (Desire-n) hosszan nyomva tartásával elindítja illetve kikapcsolja a wi-fi kapcsolatot, de valljuk be, ez igazán kényelmessé teheti a dolgunkat :)

Használatához nincs más dolgunk, csupán töltsük le a market-ből vagy az alábbi linkről az ingyenes programot, installáljuk és máris készen vagyunk. A wi-fi elindítását és kikapcsolását egy üzenet jelzi (lásd a képeken). Én nagyon gyakran használom, remélem nektek is hasznos lesz ez a kis program.
 

 


· 1 trackback Címkék: android app tippek trükkök wi fi

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr352198294

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pörgesse fel Androidját ! Órajellel a világbékéért ! 2010.08.27. 21:30:14

A setCPU nevű csodás alkalmazás az Androidok szintetikus - de legalábbis digitális - ajzószere.Ha készüléke átesett a root - különösebb kihívást nem jelentő - folyamatán, akkor érdemes körülnéznie a Marketen. Ugyanis az említett program felturbózza maj...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vabatahtlik · http://bajszos.freeblog.hu 2010.08.05. 14:20:26

Ugyanezt csinálj a quick settings app is. Pontosabban ott nem csak wifi-t lehet ki-be kapcsolni, hanem fényerőt állítani, hangerőt, APN, GPS, bluetooth egy helyen.

Crackpot 2010.08.05. 16:25:10

nekem ez a kedvencem a temaban: www.appbrain.com/app/mobi.intuitit.android.p.powerstrip

sajnos fizetos, igy keruloutakon lehet csak hozzajutni.

Google+
süti beállítások módosítása