Navigáció Luke Skywalker módra

Nemrég mutattunk be egy alkalmazást, amely a Star Trek-ből ismert trikorderré változtatja a telefonod. Ugyan gyakorlati haszna nem sok van, de baromi jól imitálja a filmsorozatban látható bolygófelszín-elemző eszközt.

Most egy hasonló hasznossággal bíró, de a sci-fi fanatikus Android-geek eszköztárából szintén nélkülözhetetlen alkalmazást barkácsolt össze egy Cristopher Caleb nevű Star Wars rajongó: bár letölteni egyelőre nem lehet az appot (a készítő ígéri, hogy hamarosan elérhető lesz a Marketen, de azt egyelőre nem árulja el, hogy mikor, csak annyit lehet tudni, hogy Android 2.2 szükséges a futtatáshoz), a videó alapján ígéretes cucc, a filmben látott x-wing navigációs rendszerhez megszólalásig hasonló lesz.

Bár klasszikus turn-by-turn navigációt nem kínál, azért a négyes-hatoson ülve állat lehet így figyelni, hogy milyen távol van még a Moszkva tér, amire aztán érkezéskor a protontorpedót is kilőheted - sajnos, csak virtuálisan, még ha a valódit is megérdemelné. R2D2 hangja mellett a lázadók rádiókommunikációja teszik színesebbé az utazást.

A fejlesztő blogja: http://www.yeahbutisitflash.com/

[via Engadget]

 


Címkék: star wars sci fi alkalmazások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr572224813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása