C64 retro a zsebedben

Gyermekkorom egyik legemlékezetesebb pillanata volt, amikor szüleim hatodik születésnapom alkalmából egy Commodore 64 típusú, igazi számítógéppel leptek meg - egyenesen a Mariahilfer Straße-ról. Bár mai szemmel, amikor az akkoriban a NASA-nál is elképzelhetetlennek tűnő fél gigahertzes processzor a legolcsóbb belépőszintű mobiltelefonok alaptartozéka és asztali gépeinkben sokadik generációs 3D gyorsítókártyák generálják poligonok millióit másodpercenként, már kicsit megkopottnak tűnik a C64-es játékok fénye, de azért egy kis nosztalgia mindig kellemes perceket okoz azoknak, akik ezeken a gépeken nőttek fel.

Ha a fenti képernyőkép hatására belőled is előtörnek a régi emlékek, irány letölteni az ingyenes alkalmazást, amely a visszajelzések alapján igen jól működik - egyedül a zenelejátszás minőségére panaszkodnak néhányan. Játékokat pedig a c64.com oldalon találsz hozzá.

 


Címkék: emulátor alkalmazások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr212240407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása