handras SMS-e Jobsnak

Lássuk milyen SMS-t írt handras Steve Jobsnak :)


Címkék: fun apple

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr32252645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.08.27. 19:43:15

@nál: :| Mutattam pár embernek, Ők jót röhögtek rajta. Akkor ők hülyék?

xstranger 2010.08.27. 19:55:29

Joez, varjuk a cimlapot.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.08.27. 20:45:20

@zurhajos: Handrasnak sajnos nem és szerinte buzi vagyok :(

Johnny Tinenbalm 2010.08.27. 20:51:03

ez egybites, de vicces volt

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2010.08.27. 21:13:43

Így péntek estére pár sör után jóez :)

BlAdE 2010.08.27. 23:54:08

nekem is tetszik :)

lemonkeyface (törölt) 2010.08.28. 08:57:50

szerintem gyenge !!
és legalább egy android blogon ne az epöl legyen már a téma. így sem tudok ugy semmi tech/mobil oldalt olvasni anélkül hogy a cég promozásába és istenitésébe ne futnék bele, legalább itt ne keljen vele szembesülnöm.

handrást meg nemtudom minek fikázzátok, inkább rakjatok ki app ill telo teszteket.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.08.28. 09:06:54

@hfeeri: Amint fogunk tesztkészüléket kapni bárkitől is, lesznek tesztek, a sajátjainkról már írtunk :)

vabatahtlik · http://bajszos.freeblog.hu 2010.08.28. 10:03:50

Szerencsére azt sem tudom, ki az a Handras.
Jó ez a blog. De az apple android homokozócsata nevetséges. Mondjuk nevetségesebb mint ez a poszt :)

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2010.08.28. 12:51:57

@hfeeri: Tolem hamarosan lesz egy reszletesebb teszt arrol, hogy milyen a Galaxy S a Desire utan. Es ha nem is holnap(p)tol de legkesobb jovo hettol ujra lesz VasarnAPP is :)

BTW ez a Swype keyboard ritkaszar, most epp arrol probalom osszeszenvedni ezt a kommentet, de vissza fogok terni az eredeti billentyuzethez.

lemonkeyface (törölt) 2010.08.28. 13:06:02

@Gery.Greyhound: Az frankó lenne, mert éppen ilyen telefont készülök venni, és jó lenne tudni hogy te miket tudtál kihozni belőle. Ilyesmiket hogy rootolás, lagfix stb csináltál vele? Ha igen akkor szerintem arról is szívesen olvasna a blog közönsége. Meg persze az is sok mindenkit érdekel hogy a Desire után hogyan viszonyulsz ehhez a készülékhez, megérte-e váltani stb.stb....

Hátha az index is kirakja és akkor nem mindig az almás blog fog virítani a jobb oldalon... :S

ja és köszi a választ jó munkát :)

lemonkeyface (törölt) 2010.08.28. 13:54:15

váh elnyelte a kommentemet a blogmotor.. :S
na mégegyszer :D

Nagyon örülni fogok a Galaxy S tesztnek mert éppen ilyen okost-t kívánok venni hamarosan. Biztosan sok mindenkit fog érdekelni a Desirével való megmérettetése, és hátha az Index is kirakja, és nem csak továbbra is az almát promózzák...:S

Egyébként ha bütykölted a telefont, akkor arról is írhatnál ismertetőket hogy hogyan rootoltad, vagy lagfix vagy másik ROM felrakása.. Biztosan sok embert érdekelne.

Egyébként a telefonnal elégedett vagy? :) köszi a válaszokat.

lemonkeyface (törölt) 2010.08.28. 13:56:10

most meg berakta mindkettőt megőrülök sry...:S

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2010.08.28. 16:31:26

@hfeeri: A blogmotor egy fos, ha nem jeleníti meg a kommentet érdemes küldeni egy üres kommentet - ... vagy ilyesmi tartalommal - és akkor megjelenik a komment, sajnos ez gyakori.

Nem rootoltam még a Galaxy-t, mert csak 3 napja van meg, és még várok egy kicsit hogy előjön-e valami garanciális cserét igénylő hiba. De eddig nagyon úgy tűnik, hogy elengedhetetlen a root: sajnos a lag issue nagyon is fennáll, néha egészen elképesztő módon szüttyög 3-5 másodperceket a gép, pl olyan alapműveletek, mint az "üzenetek" app megnyitása.

Cserébe viszont brutális, amit a 3D játékokban nyújt a Galaxy. Az Asphalt 5-öt próbáltam a Desirén, ott techdemónak elment, de a szaggatás miatt játszani nem igazán játszottam vele, most viszont minden nap előveszem. A kamera elképesztően jó, ez az első telefon amire azt mondom, hogy nyugodtan a kukába hajíthatja az ember a 40-50.000 forintos ultakompakt fényképezőgépet, mert ez teljes mértékben kiváltja. Nagyonsok éve nincs kamera nélküli telefonom, de a Desire volt az első, amit rendszeresen használtam is fényképezésre, és a Galaxy az első, amit videókameraként is. A 720p videó, amit felvesz, egyszerűen lenyűgöző egy ekkora méretű eszköztől! Nyilván a tükörreflexes fényképezőgépemtől a Galaxy miatt nem fogok megválni, mert az egy teljesen más kategória, de az átlagfelhasználó mindennapi fényképezési igényeit tökéletesen kielégíti. Végre elfogadható minőségben örökíthetek meg olyan pillanatokat, ahol a DSLR a mérete, vagy más okok miatt nem jöhet szóba - pl Tankcsapda-koncert az első sorban :)) - a Galaxy kamerája ilyenkor nagyon jó szolgálatot tesz.

picasaweb.google.com/gerygrey/SamsungGalaxyS#5508927115473698834 - Galaxy S tesztfotó, ez telefontól egészen hihetetlen. A Galaxy-s posztban majd lesz több is.

Amit egyszerűen GYŰLÖLÖK a Galaxy-ban, az az x-edig százdolláros távolkeleti iPhone-klónként ható külső. Egy ilyen nagyszerű készülék igazán megérdemelt volna valami egyedi formatervezést, páros lábbal rúgnám ki azt a dizájnert a Samsungtól, aki ezt kitalálta. A másik pedig a TouchWiz felület, amit első nap cseréltem le Laucher Pro-ra, de még így is hiányérzetem van a HTC Sense után. A Desirén minden olyan gördülékenyen ment, sosem éreztem egy pici lassulást sem, egyedül játékoknál. Persze meg lehet szokni, de akkor is bosszantó, hogy valaki ennyire közel került a tökéletes mobilkészülék megalkotásához, és elrontja egy ilyen banális balfaszsággal a felhasználói élményt. Remélem, a Froyo update orvosolja majd.

Hogy ki a király, a Desire vagy a Galaxy? Még ma is, 3 hónap Desire- és 3 nap Galaxy-használat után is nehéz lenne eldönteni. Igazából a tökéletes készülék az lenne, amihez a Samsung szolgáltatja a hardvert, a HTC a szoftvert - és az Apple az akkumulátort. :) Addig viszont mindkettő nagyon jó vétel, ha nem fontos a játék és a kamera egyértelműen Desire, ha viszont ezekért cserébe hajlandó vagy áldozni a dizájn és a felhasználói felület oltárán, akkor Galaxy S.

Tiga 2010.08.29. 11:39:35

Képregény ultra ciki, szerintem. Handrás a viselkedésével persze ad elég okot a kifigurázásra, de ezt ennél szinvonalasabban illene tenni.

Google+
süti beállítások módosítása