Zuma Androidra - Bonsai Blast

2010.09.01. 14:09 pacska

Talán sokan ismeritek a Zuma játékokat, amik méltán népszerűek napjainkban is. Akik szeretik a fent megnevezett játékot, azoknak jó hír, hogy Android rendszerre is elérhető egy mutáció, Bonsai Blast néven a Glu Games jóvoltából, ráadásul ingyenesen.

Ebben a játékban a cél a végtelenül a pályára zúduló különböző színű golyók megállítása kis főhősünk segítségével (aki a Zumában egy békaszerű izé volt, ebben viszont számomra beazonosíthatatlan) aki szintén színes golyókat „köpköd”.

Mint említettem a végeláthatatlannak tűnő golyófolyam egyre csak zúdul ránk, nekünk pedig a feladatunk, hogy az általunk birtokolt színes golyókkal kombókat hozzunk létre, illetve 3 azonos színű golyósort alkossunk. Ekkor a golyók eltűnnek és nyerünk egy kis időt. Meglehetősen bonyolult így leírni a játékot, ezért álljon itt egy szemléltető videó amin képet kaphatunk az irányításról is:

 


A játékmenetet segíti, hogy néha a pályán megjelennek villódzó golyók is, amik eltüntetésével bónuszokat illetve büntetést is kaphatunk, hogy mikor melyiket ezt véletlenszerűen sorsolja a gép. A játék célja, hogy a golyófolyam ne érje el az úgynevezett vermet, mivel ekkor véget ér a pálya és kezdhetünk neki ismét. Fent láthatjuk az állapotjelző csíkot ami sikeres kombókkal illetve golyók eltüntetésével folyamatosan nő (kombókkal nagyobbat ugrik) és amint végigfut továbbmehetünk a következő pályára. 

Vannak pályák amin lehetőségünk van a pozíciónk megváltoztatására (ha magunkra kattintunk akkor a golyó helyet cserél a sorban következő golyóval), illetve olyanok is ahol falak nehezítik a golyók eltüntetését, ugyanakkor bónusz pontokat is gyűjthetünk az elhelyezett ládák kinyitásával.

A játék nagyon addiktív, személyes kedvenceim közé tartozik, főleg, hogy több játékmódot is beágyaztak a készítők, ezek az adventure és survival módok. Az előbbiben szépen pályánként haladunk sorban, míg az utóbbiban a golyók valóban sosem fogynak el, a cél, hogy minél több pontot szerezzünk. Hajrá :)

 


Címkék: játék market bonsai blast alkalmazások zuma

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr622264360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hutchington 2010.09.02. 07:27:29

"... amint végigfut továbbmehetünk a következő pályára."

Ez így ilyen formában nem igaz.

Így lenne jó:
... amint végigfut, több golyó már nem érkezik. Ha a meglévőket eltüntetjük, továbbmehetünk a következő pályára.

Egyébként nekem is a személyes kedvenceim közé tartozik. Nagyon jó játék! Másik ehhez hasonló a Frozen Bubble: www.appbrain.com/app/org.jfedor.frozenbubble

Google+
süti beállítások módosítása