Ütős reklámmal nyomul Amerikában a Samsung

Nem igazán szeretem a reklámokat, 95 százalékukban a pocsék és igénytelen megvalósítás társul az ostoba, ráadásul hazug mondanivalóval.

Az 5 százalékot képviseli a Verizon új Galaxy S reklámfilmje, mely tegnap került fel a Samsung hivatalos Youtube-csatornájára. A 30 másodperces, B-kategóriás akciófilmeket is megszégyenítő spot igazán profira sikerült, ráadásul még csak nem is állít valótlant: a 4 hüvelykes super AMOLED képernyő tényleg lenyűgöző, még egy hetes Galaxy S használat (részletes beszámoló és Desire-összehasonlítás hétvége környékén) után is ámulattal tölt el, amikor bekapcsolom a készüléket - a 720p filmek tényleg eszméletlenül jól néznek ki rajta, és hosszabb repülő- vagy vonatúton nagyon jól jöhet ez a képesség.

Itthon is adhatnának ilyen reklámokat a hüvelygomba és a "harminc éve vagyok mosógépszerelő" helyett, akkor talán nem utálnám tévében nézni a filmeket.

[via AndroidGuys]


Címkék: samsung galaxy s

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr22266090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

upperclass 2010.09.02. 10:10:20

Látványos, de amikor megjelenik a "screen images simulated"-felirat, akkor azért az mondom, hogy hagyjanak már a vakítással. :)

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2010.09.02. 10:40:40

@upperclass: nem is ertem miert kell szimulalni, hiszen eloben sokkal szebb a galaxy kepernyoje, mint amilyennek egy szarra tomoritett youtube-videon, vagy az analog broadcast rendszeren atpreselve egy olcso tv-n tunik.

Kuruttya 2010.09.18. 12:24:18

Azért a "Professional driver on closed road. Do not attempt." felirat is vicces :D

Google+
süti beállítások módosítása