Unlockolj az ujjlenyomatoddal

Igen, már ez is lehetséges egy kiváló app segítségével, aminek a neve Finger Scanner. A program nem tesz mást, mit felismeri az ujjlenyomatunkat és feloldja a képernyőt, ezzel hihetetlen securytval ellátva a készüléket. Az app-ban sokminden beállítható, pl. hányszor scannelje az ujjunkat, milyen üzenetek írjon és hogy csipogjon-e ha feloldja a billentyűzárat. CSI-, technológia- és hülyeségfüggőknek kötelező darab. (A kép után mindenképpen olvassatok tovább :)) )

 

 

Szóval a helyzet az, hogy a Finger Scanner nem más mint egy hülyeség app. Nem csinál mást, mint imitálja az ujjlenyomatleolvasást, aztán ha az előre meghatározott scannelés után emeljük fel az ujjunkat a képernyőről, feloldja a billentyűzárat. Aki nem tudja, hogy hány után kell elvenni az ujját, nyilván fel sem fogja tudni oldani a képernyőzárat, úgyhogy a szivatás tökéletesen működhet az appot nem ismerők körében. Az biztos, hogy holnap az összes kollégámat ezzel fogom heccelni. Az app-nak sajnos csak a Lite verziója érhető el nálunk és ha ezzel próbálkozunk a "hibaüzenet" miatt könnyen lebukhatunk, de poénnak így is megteszi :)


Címkék: alkalmazások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr12296777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása