Jön a Fruit Ninja is Androidra

2010.09.15. 09:35 pacska

Nem is olyan régen adtunk hírt arról, hogy megkérkezett az Angry Birds bétája Androidra is, úgy látszik az iOS-re fejlesztő cégek igenis látnak potenciált az Androidban, ugyanis egy újabb sikerjátékot portolnak nekünk, ami nem más mint a Fruit Ninja!

Oké, nem egy agymozgató játék, feladatunk mindössze annyi, hogy a felröppenő gyümölcsöket az ujjunk mozgatásával kettészeljük, de egyesek szerint erősen addiktív. Az Androidpolice értesülései szerint a játék megjelenése a marketen szeptember 16-án, csütörtökön várható és mindössze 0.99$ lesz az ára. A cég vezérigazgatójának elmondása szerint iOS-en a játék több mint 2 millió példányban kelt el.

A játék OpenFeint támogatással bír majd, tehát ha van iPhone-os vagy iPad-es haverunk akkor vele is tolhatjuk majd multiban a gémet. Kis ízelítő a játékból a törés után.

Update: már tölthető is a játék a marketről (Halfbrick féle az eredeti), 0.99$ valóban az ára és tényleg addiktív :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Címkék: hírek ninja market android fruit ios

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr492297494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Google+
süti beállítások módosítása