A Gmail belseje magyar, tudtad?

Tegnap nem akartam más tenni, mint létrehozni egy új címként a Gmail fiókomban, de ahelyett, hogy létrejött volna, inkább dobtam egy hátast. Sikerült? Nem. Miért? Mert úgy tűnik, hogy a Gmail alapjai magyar nyelven készültek, így el kell fogadnunk, hogy emiatt a nyelvi sajátosság miatt mi magyarok nem hozhatunk létre néhány címkét, pl azt, hogy: Fontos.

 

 

Azért megnéztem, hogy az angol 'important' címke felvehető-e, de arra is azt írta, hogy érvénytelen címke. Olyan ez a feature is, mint az egyszeri orosz ótó. Kórházba menni, boltba menni, gyereket iskolába vinni nem lehet vele, de bárhova máshova mehetsz. Mert az a fontos.

 

Bocs Srácok, péntek van, megfejtés itt:

Szilu Bácsi   2010.09.17. 07:59:29

Nálad még nem aktiválódott a "Fontos levelek" funkció?Lesz egy új mappa a "Beérkező levelek" felett. A beállításokban is megjelenik, ki-be lehet kapcsolni. Valószínű, hogy emiatt nem engedi a "Fontos" cimkét létrehozni.

 


Címkék: gmail

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr282302406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szilu Bácsi 2010.09.17. 07:59:29

Nálad még nem aktiválódott a "Fontos levelek" funkció?
Lesz egy új mappa a "Beérkező levelek" felett. A beállításokban is megjelenik, ki-be lehet kapcsolni. Valószínű, hogy emiatt nem engedi a "Fontos" cimkét létrehozni.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.09.17. 08:07:17

@Szilu Bácsi: Látok egy kiírást rá, de a funkcó maga nem érhető el. Viszont így hülyeség ez a post, a funkcióról meg nem tudtam, de így már érthető, hogy miért nem engedi :\

NB_ · http://goo.gl/qvSd4 2010.09.19. 12:37:47

@Tomi from Space: Arra PC-n kattints rá (az Androidosat nem ismerem, hogy ott hogy kell elérni), és ott már elérhető lesz még egy gombnyomással.

Google+
süti beállítások módosítása