StumbleUpon Androidra!

2010.09.18. 16:45 MR.E

Előszöris szeretnék köszönteni mindenkit, megpróbálok sok-sok jó appot megmutatni nektek, kedjük hát egy friss ropogóssal, a StumbleUpon nevű oldal alkalmazásával :)

Sokak nagy örömére a http://www.stumbleupon.com nemrégiben előrukkolt saját alkalmazásával, ami meg kell hogy mondjam nagyon bejön. azoknak akik nem ismernék az oldalt, a lényeg az hogy amikor regisztrálsz, felkínál lehetőségeket az oldal hogy mi az mi érdekel, szépen ezt kitöltöd, rákattintasz a Stumble gombra és bumm kész is van, az oldal az általad kitöltött lista alapján generál oldalakat, ami érdekelhet. És végre nemcsak a szobában ülve a gép előtt hanem a buszra várva vagy épp egy unalmas órán is elütheted az időt vele Androidos telefonodon! Az alkalmazás ingyenes szóval mindenkinek ajánlom, főleg ilyen esős őszi napokon :)

Egyedüli negtívum számomra az appal, hogy az alkalmazásban nem lehet az érdeklődést változtatni, reméljük ez hamarosan változni fog. :)

 

 


Címkék: random alkalmazás oldal unalom app stumbleupon mr.e

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr362305697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása