MIUI ROM és az új Desire HD videója

2010.09.23. 13:58 pacska

Jómagam szeretek új ROM-okat kipróbálni a Desire-n, főleg, hogy manapság szinte teljesen biztonságosan végrehajthatjuk ezt mindenféle kockázat nélkül. A napokban böngésztem az XDA Desire-re vonatkozó topicjait és felfigyeltem egy új ROM-ra, ami MIUI névre hallgat. Megnéztem a bemutató videóját majd pedig próbáltam az államat visszaállítani eredeti helyzetbe (nem csak az aláfestő zene miatt), ugyanis az MIUI ROM láttán nem is lehet ráismerni az alap oprendszerre, teljesen átszabták azt, megspékelve mindenféle extrával. Hihetetlen és döbbenetes. Nézzétek csak:

 

A fent említett ROM Nexus One és Desire készülékekre készült, a gond vele annyi, hogy kínai karaktereket használ (angol nyelv is támogatott, de nem teljes mértékben), a jó hír pedig az, hogy már készül rá a fordítás. Bővebben: XDA

A másik videó ami nem olyan rég látott napvilágot nem más mint az új Desire HD bemutatkozó videója:

 

Már említettem korábban, hogy az új HTC Sense ROM-ot is igyekeznek portolni Nexus One-ra és Desire-re, egyelőre a probléma az, hogy nagyon sok helyet foglal az új HTC ROM, egyszerűen nem fér el a régebbi készülékek belső memóriájában (erre megoldás lehet, hogy nem csak a belső memórián kapnak helyet a rendszerfile-ok, hanem az sd kártyán is).

Én mindenesetre kíváncsian várom a fent említett ROM-okat, biztosan ki fogom próbálni őket.


Címkék: hírek htc one desire rom nexus miui

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr362317899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.09.23. 14:31:32

Ahh, Acer Liquid-ről meg sosincs semmi infó :\ Kicsit bánom emiatt, hogy Acer-t vettem. Ahogy a magyarországi supportot, úgy a meglévő termékek upgradelését is nagyívben leszarja az Acer. Ráadásul a 2.1-es gyári ROM annyira lassú, hogy néha legszivesebben földhöz b*sznám a telefont :\

A következő PDA-m tuti HTC vagy Samsung lesz.

pacska · http://twitter.com/_pacska_ 2010.09.23. 14:38:17

Öööö, a Samsungról is hallottam ilyesmiket, mármint, hogy hajlamosak elfelejteni a frissítéseket :)

MR.E 2010.09.23. 17:47:40

HTC Hero is nemrég kapta meg a 2.1-et...

danielka 2010.09.25. 14:06:10

azt lehet tudni esetleg, hogy HTC Desire HD kaphato lesz-e valamelyik szolgaltatonal Magyarorszaon? Vagy ne varjak es vegyem meg 28k-ert pannonal?

pacska · http://twitter.com/_pacska_ 2010.09.26. 07:07:03

@ambushka: egyelőre erről nincsenek információink sajnos. Októberre tervezik a készülék megjelenését, én várnék egy kicsit a helyedben.

danielka 2010.09.26. 20:02:36

es vajon mennyit csuszik a hazai premier a tobbi EU orszaghoz kepest?

mar nagyon unom a Nokia 3100-mat :)

Google+
süti beállítások módosítása