Kétképernyős Galaxy S a láthatáron?

A pletykák szerint hamarosan újabb taggal bővül a méltán népszerű Samsung Galaxy S család: a Continuum névre keresztelt jövevény érdekessége a - minden bizonnyal a megszokott nagyfelbontású Super AMOLED - főképernyő és az érintőgombok alatti területen egy kisméretű tájékoztató képernyő, amenyen az Android rendszer értesítései, RSS feedek, időjárás és más információk jelenhetnek meg.

 

A készülék állítólag külön kameragombot is kap majd, amelyet Galaxy S tulajdonosként borzasztóan hiányolok, úgyhogy nagy piros pont érte a Samsungnak. A Continuum további tulajdonságairól, megjelenésről és áráról sajnos egyelőre nincs infó.

[via Androinica]

 


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr112343159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.10.04. 11:02:38

Az ilyen kétképernyős megoldások sose sültek el jól és nem is lett belőlük trend, fura, hogy pont a Samsung próbálkozik ilyennel. Ezért Koreában valakit nagyon elfognak még verni.

Google+
süti beállítások módosítása