SwitchPro és Extended Controls widget

2010.10.31. 14:44 readya

Gondoltam megér egy misét a két fenti gyorsvezérlő widget. Fizetős mind a kettő, de nem magas az 1 dolláros ár értük.
Nézzük miről is van szó. Mind a két widget tulajdonképpen a telefonunk legfontosabb funkciónak ki- illetve bekapcsolására született meg. Azért nem kapnak külön posztot, mert mind a kettő ugyanazt a funkciót látja el, leginkább design-ban különböznek illetve a menüjük eltérő. A SwitchPro két dologban tud többet. Az egyik hogy, a 2G/3G üzemmód közötti váltásnak szebb az ikonja (számomra fontos a design is), a másik, hogy a widget lehet naked. Azaz beállíthatjuk, hogy csak a kapcsolókat lássuk és ne legyen a widgetnek kerete, háttere. Az Extended Controls javára írható, hogy több dolgot tud kezelni (ezeket a plusz feature-öket én sosem használtam). A teljesség igénye nélkül, amiket egy (illetve a 2G/3G kapcsán két) kattintással kapcsolhatunk ki és be: repülő mód, Wi-Fi, SD kártya mount/unmount, GPS, bluetooth, Auto sync, stb. Mind a két widget oldalán le van írva a teljes lista. A képeken jól látható, hogy mennyire magunkra szabhatjuk a widgeteket (mi döntjük el a kapcsolók sorrendjét, hogy legyen háttér vagy sem, a háttér átlátszó legyen és ha igen milyen mértékben) és akár többet is elhelyezhetünk belőlük a képernyőn ha úgy tartja kedvünk. Felső két képen a SwitchPro látható, alatta az Extended Controls.

 


 

 

Címkék: hírek widget switchpro extended controls readya

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr352411700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pantomimes · http://ennyirefutja.blog.hu/ 2010.11.01. 11:25:43

@readya: tetszenek az utóbbi pár napban írt bejegyzéseid, csak így tovább, sok hasznos infót tudtam ezekből meg, jöjjenek csak a posztok, esetleg a winampról is írhatnátok, nekem bejött :)

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.11.01. 12:39:23

@pantomimes: Igen, én is ezúton szeretnék gratulálni Neki és üdvözölni a csapatban :)

readya 2010.11.01. 13:11:35

Köszönöm mind a kettőtöknek. :) És azt is köszönöm, hogy a csapatban lehetek. Sajátot elindítani és bejáratni nem volt kedvem illetve úgy voltam vele, hogy minek? Minél többen írjuk, annál gyakrabban frissül és több az info. Szóval örülök, hogy itt lehetek. :)

A WinAmp is a listán van. :) Meg még pár hasznos app. Video lejátszók, organizer cuccok, rootolás, mentés. Csak legyen idő megírni. :)

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.11.01. 13:37:12

@readya: Igen, egy blogot elég nehéz berugni. Anno amikor elkezdtem ezt csinálni nem is akartam komoly szintre vinni, csak úgy éreztem, hogy muszáj kiírnom magamból az Android-os élményeket és ha valaki esetleg erre téved, akkor segíthessek Neki esetleg. Aztán egyre több ember lett, megtörtént az első Index címlapra kerülés :) Most meg már 6-an vagyunk, túl vagyunk 200 poszton, számos Index címlapon, 300 rajongónk van, mi jöhet még? :D

readya 2010.11.01. 14:34:08

Írtam gyorsan kettőt. Remélem nem túl hosszú az első :D

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.11.01. 14:38:40

@readya: Jesszus :D Nem mondanám, hogy rövid, viszont nagyon informatív :) Egy ilyen post már nagyon régóta hiányzott ide, én is sok dolgot konkretizáltam most általa :) Köszönjük :)

pantomimes · http://ennyirefutja.blog.hu/ 2010.11.03. 09:14:54

Kipróbáltam a switchpro-t, nagyon tetszik. A 3g kapcsoló nagyon hasznos, eddig csak olyanokkal volt dolgom, amik átírták az APN címet, azokkal mindig volt problémám egy idő után, ennél viszont a beállításokhoz irányít kapcsolásnál és pont ez az amire szükségem van :) Már csak egy jó kis időjárás+óra widget kellene, mert a gyári néha érdekes adatokat ad :)

readya 2010.11.03. 21:32:50

@pantomimes: kettőt is tudok. :D Írok róluk hamarosan.

Google+
süti beállítások módosítása