Fejlesztőket keresünk

Update: A keresés lezárult, köszönjük a számunkra is meglepően sok jelentkezést :)

Van egy project ami egy ideje foglalkoztat és lassan el kellene kezdeni megvalósítani. Ehhez keresnék fejlesztőket. Nem, egyelőre nem ebből gazdagodnánk meg, de egy nagyon jó alap lenne későbbi üzleti megoldásokhoz. A tapasztalatlanság ha elhivatottsággal társul nem akadály :) Egyelőre 2-3 ember elég lenne fejlesztési oldalon (a többi részét magamra vállalom, grafika, audió, design, etc.). A készülő app, egy játék lenne, amiben minden olyan funkció benne van, ami manapság szükséges ahhoz, hogy valami igazán grandiózus és közösségi legyen. Az egész meg van hintve egy kis cyberspace-szel, tömegekkel és természetesen a világ megmentésével. :)

Aki kedvet, időt és elszántságot érez magában, az írjon a blog címére és válaszlevélben közlöm a további részleteket :) (Azt írjátok meg pls, hogy mi az a terület, ami a legjobban megy).

Köszönöm :)


Címkék: játék hidetés

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr112444481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása