Mobile Developers Day nyereményjáték

Egyre fontosabb szerepet játszanak az életünkben a mobiltelefonok, PDA-k és az ezeket (és főleg minket) kiszolgáló alkalmazások. Szívderítő, hogy az általunk is nagyban támogatott fejlesztőknek immár olyan konferenciák is helyt adnak az infócserére és reprezentációra, mint a Mobil Developers Day, aminek a meghívóját ezalatt a poszt alatt láthatjátok.

A szervezők voltak olyan kedvesek és felajánlottak olvasóinknak egy standard belépőt, a rendezvényre, így egy szerencsés nyertesnek lehetősége lesz bekukkantást nyerni a magyar mobilfejlesztés jelenébe és jövőjébe. Ha szeretnétek részt venni a nyereményjátékban, nem kell mást tennetek mint válaszolni az alábbi kérdésre (a választ e-mailben várjuk az androlib.blog.hu@gmail.com címre) aztán december 8-án felkerekedni és meg sem állni a Mobile Developers Day-ig.

A kérdés:

Sorolj fel legalább 3 olyan mobilplatformot, ami nem csak a jövőben, de már a jelenben is igen meghatározó.

A válaszokat szombat este 18:00-ig várjuk és 18:01-kor nyomban eredményt is hirdetünk :)

 

Update: A számunkra is meglepően sok jelentkezőt és helyes válaszokat köszönjük. A nyertes G. János olvasónk lett, reméljük sok tapasztalatot fog szerezni, a konferencián. A Többieknek köszönjük a részvételt,ne csüggedjenek, lesznek még nyereményjátékok bőven :) A Mobile Developers Day-nek külön köszönet a jegyért :)


Címkék: nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr852481719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása