APKtor, avagy külső marketek elérése.

Az APKtor nevű alkalmazás lehetővé teszi, hogy a hivatalos android markettől eltérő tárolók tartalmaiban is turkálni tudjunk. Miért is van erre szükség? Pl. akkor jöhet jól ez az alkalmazás, ha egy olyan appot vagy játékot szeretnénk telepíteni, ami egyik napról a másikra hirtelen eltűnt a marketről, vagy olyan alkalmazásokra lenne szükségünk, amiket eleve fel sem töltöttek a marketba. Jó néhány ilyen van, utolsó becsült tartalma az alternatív tárolóknak több, mint 2000 alkalmazás volt. Ezeket a tárolókat általában felhasználói közösségek üzemeltetik, ezért olykor előfordul, hogy az adott repo nem elérhető.

  

Első teendőnk, hogy magát a kliens szoftvert töltsük le. Ha a hivatalos marketen nincsen fönt, akkor innen elérhető: http://apktor.gotoinit.com/

Ajánlott első üzembehelyezésnél a wifi kapcsolat, mivel elég nagy adatforgalmat generál.


Töltsük le a programot és telepítsük fel a telefonra.
Indítás után, a menüben válasszuk ki a Repositories lehetőséget.
Adjuk hozzá az alábbi tárolók eléréseit.

 
http://android-es.com/repo/apk
http://aptoide.com/repo
http://aptoide.com/sapo
http://market.nerman.ws
http://repo.blackdroid.net
http://server.uncabron.es/repo

 

Frissítsünk. Ez első alkalommal sokáig fog tartani.


Miután végeztünk a frissítéssel, már is elérhetővé válik több ezer alkalmazás. Telepítésük ingyenes, használatuk során vegyük figyelembe, hogy abszolút nem ellenőrzött programokról van szó, tehát csak is saját felelősségre turkáljunk ezekben az alternatív tárolókban.  
 


Címkék: android market apktor

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr182493003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása