Poker Androidon

2010.12.22. 09:00 readya

Régóta terveztem, hogy bemutatom a két kedvem Texas Holdem (Poker) játékomat, de mindig valami friss, valami fontosabb került elő, emiatt háttérbe szorultak. De most eljött az ideje egy kis szórakozásnak is. Természetesen a Marketen több Poker/Texas Holdem játék van és ha jól tudom már van olyan is, amely az egyik nagy online póker oldalhoz tartozik és pénzben is lehet játszani, de nálam a szerencsejáték nem tartozik a reklámozandó dolgok közé, ezért marad az a kettő, amelyekben valóban csak virtuális chipek cserélnek gazdát. Jó játékot, engem megtalálhattok időnként mind a két játékban ready néven. Vigyázat, nekem mindig Ász párom van kézben :)

Személyes kedvencem az Appeak Poker, amelyet még béta verziójában kezdtem el játszani. Egész egyszerűen azért, mert gyors az alkalmazás, szeretem a kék, letisztult felületét és szerintem a chat is jobban van megoldva, mint máshol. Minden napi belépésért 1000 chip a jutalmunk, amit természetesen elveszíthetünk és növelhetünk is. Itt van rangsor, hiszen mindenki csak azzal a chip mennyiséggel rendelkezhet, amit naponta kap vagy amit megnyert. Szóval a ranglistán való előkelő hely elérése is lehet a cél, de játszhatunk egyszerűen a szórakozás kedvéért is.

A másik alkalmazás a Live Holdem Poker Pro. Ez egészen friss alkalmazás, de az elődje (Live Holdem) volt az első amivel online pokert játszottam. Azután kijött a Tournament verziója is, ahol tornákon vehettünk részt és most egybegyúrták a kettőt, ez lett a fent nevezett alkalmazás. Egy kicsit több a design, van alap Holdem és Tournament de minden másban megegyezik az Appeak Poker-el. Kivéve, hogy itt napi 5000 chip-et kapunk (korábban itt is napi 1000 volt, de mikor az Appeak színre lépett és egyre többen kezdték el használni, a DragonPlay gyorsan módosított) illetve minden nap egy kis extra chiphez juthatunk azzal, ha kinyitjuk az aznapi ládikák egyikét. Fontos még megemlíteni, hogy ezt az alkalmazást a Facebook regisztrációnkkal is használhatjuk. Ekkor megjelenik az FB-s profile képünk is, de ha valaki szeretne anonim maradni, az a beállításoknál egy avatar-ra változtathatja a képet.


 


Címkék: játék poker holdem readya appeak

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr222531148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pantomimes · http://ennyirefutja.blog.hu/ 2010.12.22. 09:36:14

A póker és a sakk az amivel el tudok lenni több órán keresztül, hosszú vonatutakon jól jön nagyon. Ezekkel egyébként offline is lehet játszani a gép ellen?

skorozsi 2010.12.22. 09:43:15

"Vigyázat, nekem mindig Ász párom van kézben :)" -> Kezdetnek nem rossz. De azért veszélyes is, ha túlértékeled. :P

readya 2010.12.22. 10:17:21

@pantomimes: ezek csak online mennek. De tapasztalatom szerint ha nem chatelsz, akkor EDGE-en is lehet játszani főleg az Appeak pókerrel.

@skorozsi: Azt nem írtam, hogy a turn-ön mindig feljön mellé még 2 Ász :)

Poker Ingyen · http://www.ingyenpoker.net 2011.07.10. 00:09:57

Mnha ez tenyleg jo kis jatek erdemes kiprobalni, mindenkinek ajnalom

Google+
süti beállítások módosítása