GT Racing Motor Academy

2010.12.27. 14:00 readya

A Gokartos élmény játék után ideje komolyabb vízekre evezni. Közel 1 évvel az iphone/ipod megjelenés után végre megérkezett Androidra is a GT Racing Motor Academy. A játék maga több, mint egy sima autóverseny, itt igazán karriert kell építenünk. Kezdve attól, hogy a megfelelő autókhoz a megfelelő license (engedély szükséges), folytatva a tesztelésen át a versenyekig. Más autós játékokban is vannak valós autók (Pl. NFS Shift), máshol is van több kamera nézet (mondjuk ez az NFS Shift-ben jobban van megcsinálva, ott játék közben is válthatunk kamera nézetet), máshol is vásárolhatunk újabb és újabb verdákat illetve tuningolhatjuk őket, de ez az első Androidos játék ahol ez ennyire fel van építve. A grafika a megszokott, kimagaslóan jó Gameloft szinten mozog, ahogyan a hangok és az egész játék is. A többihez hasonlóan ez is első indításkor tölti le a játékhoz szükséges fájlokat. Ez nem is olyan vészes mennyiség némely másik darabhoz képest (170MB), de azért nem árt Wi-Fi közelben lenni. Természetesen a beállításokban teljesen magunkra szabhatjuk a játékot. Vezethetünk virtuális kormánnyal vagy döntögethetünk (hiszen a giroszkópot is használja a játék), beállíthatjuk a gyorsítást és mindent amit csak egy autós játékban el lehet képzelni. Játszhatunk karrier módot illetve egymás ellen lokális Wi-Fi-n vagy interneten keresztül.




 

Csak azoknak ajánlom, akik tényleg szertik az autóversenyzést és hajlandóak igen sok időt eltölteni a játékkal. A kategória legjobbja, ez nem kétséges, akár a játékot nézem (egyébként nem könnyű pl. egy NFS Shift-hez képest), akár a választható autók (még Caterham Super Seven is van, amit autó fanoknak nem kell bemutatni :) ) számát, akár a hangulatot, akár az élményt. A szokásos helyen megvásárolható. Videó a játékról (igaz Nokia N8 verzió, de a miénk is ezt tudja, Android videó még nincs):


Címkék: játék readya gt racing motor academy

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr1002538801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása