Egy kis Honeycomb érzés

2010.12.28. 14:00 readya

A Gingerbread után - amely leginkább a motorháztető alatt erősítette a rendszert, ha szabad ezzel a hasonlattal élnem - érkezik majd a Honeycomb, amelyből egy _béta_ állapotú alkalmazás, a zene lejátszó már ki is szivárgott. Elsőre csak azt vesszük észre, hogy szebb, mint a mostani lejátszó, de az igazán érdekes része akkor jön, amikor oldalra fordítjuk a telefont. A zenelejátszó, ami úgy néz ki, mint a mostani galéria. Tudásban biztosan mindig lesz a Marketen jobb, ahogyan most is van, de ez azért rendben van. Az alkalmazás letölthető innen. Az információ pedig honnan máshonnan származhatna, mint az XDA fórumról. :) Napi használatra nem ajánlom mert még béta verzió és bugos is (néha force close-ol), de megnézni mindenképpen érdemes.

A screenshotokon álló helyzet látható, de nézzétek csak meg a mellékelt videót és ámuljatok velem. Tudom, ez csak optikai tuning, de én mindig örvendek ha szépül a kedvenc operációs rendszerünk. (Ha érdekel valakit a Live Wallpaper ami a telefonon van a videóban, market link alant)


Címkék: hírek music honeycomb readya

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr662543232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Almipotter 2010.12.28. 14:45:31

Nem teljesen értek egyet azzal a kijelentéssel, hogy a gingerbread motorháztető alatti újításokról szólt volna:
- új interface
- nagyon nagy felbontások támogatása
- új audio effektek
- új copypaste (bár nem tudom, hogy ez mit takar)
- új, multitouch billentyűzet

Nyilván vannak motorháztető alatti újítások is, hisz minden patchben vannak, de itt most inkább a látványelemek, interface ráncfelvarrásán volt a hangsúly. Én legalábbis így látom.

readya 2010.12.28. 14:51:33

@Almipotter: ezek történtek felül, amiben igazad is van. De hozott néhány újdonságot a motorháztető alatt is. Audió, videó driverek és ext3/ext4 filesystem támogatás! Ez utóbbi a legfontosabb.
Az új copy/paste elvileg annyi, hogy egy honlapot böngészve pl. az ujjadat végighúzod egy szövegen és azt kijelöli neked. Ilyesmi. Ez is a motorháztető alatti újítás. A multitouch billentyűzet is. :) Szóval felül is történtek dolgok de a legtöbb a motorban.

Almipotter 2010.12.28. 14:55:34

@readya: ráadásul most megnéztem egy videót az új külső újításokról, tényleg nem valami rendkívüli dolgokról van szó, szóval visza is szívom, amit írtam. :)

Google+
süti beállítások módosítása