Spider-Man: Total Mayhem HD

2010.12.28. 09:00 readya

Ismét egy Gameloft játékot mutatok be, ez is a készítők honlapján keresztül vásárolható meg. Ez pedig a Spider-Man: Total Mayhem HD. Első indításkor 170MB adatot tölt le, érdemes ezért Wi-Fi közelben lenni. Ismét egy nagy felbontású játék, amely a megyünk előre és mindenkit lezúzunk alapelvet követi. A zene, a hangok, a grafika és a hangulat tökéletes. Talán ez sikerült a legjobban az új gameloft játékok közül. Pókemberrel megyünk előre és minden gonosznak megadjuk a magáét.


A játékban folyamatosan kapunk extra cselekvéseket, mindig az adott helynek megfelelően kell cselekedni. Ha valami újdonsággal találkozunk, a játék megmutatja mit is kell tennünk (pl. a szakadék felett átugrálni úgy lehet, hogy az ugrás gombot többször nyomjuk meg, ennek következtében hálót lövünk ki valami magaslatra és azzal lendülünk át az akadályokon). Elég sok kombinációra van lehetőségünk verekedés közben is és szokás szerint különböző tárgyakat kell gyűjtögetnünk, amivel növelhetjük a képességeink erejét.


Címkék: játék readya spider man total mayhem hd

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr842536986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása