Tom Clancy's Splinter Cell Conviction HD

2010.12.29. 09:00 readya

Elkészült a nagysikerű PC/Xbox játék Androidos verziója, igen jó minőségben. A Tom Clancy's Splinter Cell Conviction HD-ről nehéz lenne bármi újdonságot írnom, hiszen szinte mindenki ismeri vagy hallott róla. Azok kedvéért akik nem ismerik, egy a Nemzetbiztonságnál dolgozó ügynököt kell irányítani és a lehető legtöbb feladatot lopakodva, kémkedve illik illetve kell elvégezni. Ha felfedeznek abból gond lehet. :) Ezen epizód története röviden: az ügynök úr lányát eltették láb alól és ezért szörnyű bosszút állunk. A minőséggel, irányíthatósággal semmi gond nincs, a szokásos Gameloft minőséget kapjuk. A játék a készítők honlapján megvásárolható. Fontos, hogy első indítás alkalmával 510(!)MB adatot tölt le, tehát mindenképpen Wi-Fi-n keresztül tegyük meg, ha még aznap játszani szeretnénk és nem akarjuk ellőni az adat keretünk jó részét.



 

Annyira friss és ropogós a játék, hogy még hivatalos videó nincs. Íme az ipad-os verzió videója, Androidon is pont így néz ki:


Címkék: játék readya tom clancy s splinter cell conviction

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr52537015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása