Brutális Archos tablet érkezik 250 gigás merevlemezzel

A cím nem elírás, valóban ilyen félelmetes méretű tárhelyet kapott az Archos új tabletje, emellett 1 gigahertzes processzor, HDMI és USB csatlakozók, 3D grafikus gyorsító, két kamera, és természetesen WiFi és Micro SDHC kártyahely, valamint Android 2.2 szerepelnek a 7 hüvelykes táblagép tulajdonságainak listáján.

 

A francia gyártó állítása szerint a készülék 10 óra folyamatos webböngészésre, vagy 7 óra videólejátszásra képes egyetlen feltöltéssel, természetesen - ahogy ma elvárhatjuk - a 720p HD minőségű tartalmakkal is megbírkózik. Sajnos 3G modul a jelek szerint nem található benne, cserébe viszont USB vagy Bluetooth billentyűzet és egér kapcsolható hozzá, ráadásul Linux is telepíthető rá - így egy valódi, netbookot is kiváltó géphez juthat a felhasználó. Mindehhez igen barátságos ár társul: a 8 gigás verzió 275, a 250 gigás pedig 350 dollárért (60 illetve 77.000 Ft) elvihető. Akit felcsigázott a dolog, a gyártó oldalán kérhet értesítést az eszköz megjelenéséről.

[via AndroidSPIN]

 


Címkék: tablet archos

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr992548515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2010.12.30. 20:35:34

Dollárba nem rossz pénz érte, de mire nálunk a boltokba kerül, meg rárakja mindenki a maga kis nyereségét, lesz vagy 200 ezer ez a kütyü is. Na jó, csak 170 ezer.

bioLarzen 2010.12.31. 14:41:03

Bocs a nyelvtan-nácizmusért, de ahelyett a borzalmas "collos" helyett nem lehetne "hüvelykest" írni (esetleg átszámolni a magyar júzereknek is informatívabb 17,78 centire)?

Amúgy ez Tleg barátságosnak tűnő ár annak, akinek ilyenre van szüksége - tény, hogy az előttem szólónak valszín igaza van, de ma már mind amazonról megrendelni, mind csoportosan olcsóbban vásárolni (esetleg külföldről, leginkább Amerikából/Kanadából) hazatérő ismerőssel hazahozatni reális alternatíva.

bio

Google+
süti beállítások módosítása