Let's Golf 2 HD

2011.01.03. 09:00 readya

Az első rész után most a Let's Golf 2 HD-t mutatom be. A grafika és a játék még szebb lett, bár az első részben is magas felbontású (HD) textúrákat használtak, már a letöltendő adatmennyiség is jelzi, hogy ezt sikerült felülmúlni. A játék első indításakor letölti a nem kevés textúrát illetve zenei anyagot, ami összesen 310MB (háromszor annyi, mint az első rész adata) körül van, ezért érdemes Wi-Fi közelben megtenni ezt. Ha az első részre azt mondtam csodaszép, akkor igazából nem is nagyon lehet jelzőket találni a folytatásra. Természetesen a játék nem véletlenül kapott folytatást. Annak ellenére, hogy egy viszonylag szűk réteg sportja a való életben a golf, a játék sokak kedvence lett, akik várták a folytatást, ami most megérkezett Androidra is. A játékot a Gameloft oldalán vásárolhatjátok meg.


A választható játékosok száma 4-ről 8-ra nött, a 4 helyszín helyett immáron 6 áll rendelkezésre (Mount Olympus Golf Club, Azték Templom, téli csodaország Greenland-en (sziget Észak-Amerika közelében), a fákkal teli Bavaria Németországban, a látványos angol táj és a vad Royal Safari Kenyában). Ennek is köszönhető, hogy 63 lyuk helyett most 108 áll rendelkezésre. Minden karakternek van egy szuper képessége, tehát az alap készségeken felül ezt is számításba kell venni amikor választunk. Multiplayer módban Wi-Fi-n és interneten keresztül is játszhatunk más játékosok ellen. 3 különböző játékmód áll rendelkezésünkre (egyéni móban). Kezdhetünk karriert, megpróbálhatjuk a különböző kihívásokat (challenge) végrehajtani illetve feltehetünk mindent egy ütésre.


Címkék: játék readya let s golf 2

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr72538726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása