3 Kingdoms TD

2011.01.07. 09:00 readya

Egy újabb tower defense játék jelent meg a Marketen pár napja. A történet a szokásos, hullámokban támad az ellenfél, nekünk pedig különböző pályákon kell legyilkolni mindenkit aki át szeretne jutni a pálya egyik végéből a másikba. Ami nem a szokásos, hogy itt van egy hősünk, aki folyamatosan fejlődik és mozoghat is a pályán, míg az őrtornyok fixek. Természetesen a tornyokat el lehet adni illetve fejleszteni is lehet. A szokásos elemeket itt is megtalálhatjuk (különböző tornyok, különböző fegyverekkel vagy lassítókkal harcolnak, stb.), de a hősünk speciális képességei is fontosak (szórhatunk villámot az ellenfelek buksijára, kereshetünk több pénzt, ha adott területen sikerül likvidálni a szörnyeket illetve hősünk átmehet slayer módba, ekkor rövid időre megsokszorozódik az ereje).


A játékmenet senkinek nem lesz új, de ez így is van rendjén, a stílus adott. A megvalósítás miatt írok erről a játékról, mert ilyen típusú tower defense játék, ilyen minőségben szerintem nincs még egy a Marketen. Tetszetős a beállítás menüpont is, ahol egy DJ pulton lehet állítani a hangok és a zene hangerejét. Pofás kis játékról van szó és a lite verzió ingyenes, szóval egy próbát szerintem megér a stílus kedvelőinek. 240x320-nál nagyobb felbontású kijelzővel rendelkező készülékre illetve (fórumok szerint, hivatalos infó nincs) Android 2.2 vagy magasabb verzióra van szükség a futtatáshoz.


Címkék: játék readya 3 kingdoms td

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr402558832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Comrade-Kex 2011.01.11. 15:05:44

Nekem a menü után visszadob a rendszermenübe :( (GT540)

Comrade-Kex 2011.01.11. 15:06:43

GT540-en a játék menü után visszadob a rendszermenübe :(

Google+
süti beállítások módosítása