Nexus One boot illetve Live Wallpaper

2011.01.08. 14:00 readya

Most néhány Live Wallpapert mutatok be. A személyes kedvencem a Nexuskang amely az eredeti Nexus One live wallpapert engedi testreszabni, ezáltal mindenki a saját ízlésére alakíthatja. A fizetős és az ingyenes verziók között a testreszabhatóság a különbség, az egyiken beállíthatjuk a csíkok számát, színét és szinte mindent, a másikon csak a hátteret és 1-2 apróságot. De a különböző verziók közül szerintem mindenki megtalálja azt az ingyeneset amelyik kielégíti az igényeit. Különböző variánsok vannak a Marketen, de szerintem ez a legjobb. A többit azért a linkek között megtaláljátok. A másik Live Wallpaper a Nexus S boot animációját tartalmazza. Az egyik alkalmazás az eredeti boot animációt tartalmazza, a másikban kicsit fel van turbózva egy kis extrával.



 

Videón így néz ki a boot live wallpaper:

Itt pedig az eredeti live wallpaper látható:

 


Címkék: nexus live wallpaper readya

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr342537322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adams04 2011.01.08. 19:44:23

Mi annak az óra widgetnek a neve, ami a jobb-felső képen látható?

readya 2011.01.09. 13:23:59

@adams04: beautiful widgets. emotisun a weather skin és topless clock az óra skin

Darkcomet 2011.01.10. 07:40:31

Azon túl, hogy rendkívül szépek tudnak lenni ezek a live wallpaperek, mi értelmük van? Én úgy vétlen észre, hogy zabálják a naftát rendesen, szóval nekem ennyit semmi féle csicsa sem és meg.

bioLarzen 2011.01.10. 17:01:52

@Darkcomet: Hát, szerintem azon kívül, amit írsz, nem is kell, hogy legyen értelme, mert épp az a célja, hogy szép legyen... Továbbmennék: egyáltalán a háttérképnek mi célja - azon kívül, hogy dob a megjelenésen? Semmi, és az is fogyasztja a delejt. (Mondjuk nálam szép fekete a háttérkép, pont ezért :D) De, hát miért is kéne, hogy a háttérképnek bármi más célja legyen, mint az esztétika?

bio

readya 2011.01.10. 20:09:46

Szifon mellé lehet rakni, hogy nesze, neked ilyen sincs :) Amúgy esztétika. Nekem tetszik, hogy lehet mozgó háttér és annyit nem aktív, hogy számottevően zabálja az akkut. Nálam a Nexuskang az abszolút kedvenc.

Google+
süti beállítások módosítása