Office Rush

2011.01.10. 09:00 readya

Csak most figyeltem fel erre a játékra, de 3 perc után tudtam, hogy meg kell mutassam nektek is. Talán az egyszerű grafika lehet az oka a nagyon alacsony letöltési számnak (2 hónap alatt 500 alatt a fizetős és 10.000 alatt a free verzió), pedig remek szórakozás. Az egyik legjobb logikai/ügyességi játék Androidra szerintem. Nem is értem miért nem készül sokkal több ilyen játék. Nem kell hozzá túl erős készülék, nem kell hozzá különleges API, csak egy jó ötlet.


Miről is van szó? A történet egyszerű, biztonsági őrként kezdünk egy cégnél és vezérigazgatói szintre kell eljutni. Természetesen ahogy feljebb kerülünk a ranglétrán, egyre nehezebbek lesznek a feladatok. A játék lényege egyszerű, a figuránkat mozgatva (lehet nyilak segítségével vagy döntögetéssel is játszani) el kell jutni A-ból B-be majd onnan C-be és így tovább. Ez eddig lehetne egy egyszerű super mario is, de itt nekünk kell mozgatni a pályát ahhoz, hogy el tudjunk jutni egyikről a másikra. Ha bezoomolunk akkor a karakterünket, ha kizoomolunk akkor a pályaelemeket tudjuk mozgatni. Természetesen időre kell teljesítenünk a pályákat, de ha nem sikerült elsőre, nekifuthatunk újra. Ha egy munkakörben az összes pályát 3 csillagra dollárra sikerül megcsinálni akkor bónusz pályához jutunk. A csatolt videón a pálya mozgatást nem mutatja meg a tesztelő, de a Lite verziót mindenki ingyenesen kipróbálhatja. Ha tetszik és van Market enableretek (de kellene már Magyarországra is a fizetős Market...), akkor szerintem nagyon megéri azt a 99 centet.

 


Címkék: játék readya office rush

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr42572452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása