Mobile World Congress

2011.01.21. 15:37 readya

Mindenki csak találgat, de azt én nem szeretek. A Pocketnow szerint három modellt mutat be a HTC, a februári Mobile World Congress-en. Sokat nem lehet róluk tudni, csak képek vannak, de tippre az egyik a HTC Desire 2 lesz, nevezzék bárhogy, illetve egy kisebb (talán női) változat és egy alsóbb kategóriás készülék (A HTC Aria utódja?).

A Samsungról is akadnak pletykák bőven, de csak az biztos, hogy a cég előzetesen azt mondja, nagy durranással fognak jelentkezni a Barcelonai kongresszuson. Nem is linkelem a Samsung Galaxy S2-ről terjedő képet, mert egyrészt elég régóta kering a neten (tehát nem hiszem, hogy ez lenne az), másrészt majd kiderül, harmadrészt nagyon remélem, hogy a Samsung nem egy HTC HD féle óriást akar a ringbe küldeni, hanem a 4 hüvelykes kategóriában erősít (SAMOLED Plus, több RAM, még erősebb videókártya, nagyobb memória - lehet oneNAND is :-) - és dual core processzor), hogy kielégítse a hozzám hasonló vásárlók igényeit.


· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr62602892

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Samsung valamire készül 2011.01.25. 11:27:00

A Samsung csinált egy nagyon gyenge teaser oldalt, amin azt promózzák, hogy valami nagy jön február 1-én. Talán a Samsung Galaxy S2? Egyenlőre nem ismertek a részletek, de akár új zászlóshajót is jelenthet a "Join us to discover the next evolution...

Trackback: LEAK: 6 új HTC mobil + 1 tábla 2011.01.25. 11:26:33

HTC nem tud titkot tartani. Éppen egy évvel ezelőtt történt, hogy idejekorán a Legendről tudott meg többet a világ, mint amennyit a cégvezetés tudatni szeretett volna. Ez történt most is, ugyanis 3 új készülékről szivárogtak ki képek és néminemű inform...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2011.01.21. 17:11:41

Számomra teljesen egyértelmű, hogy a Nexus S azért sikerült ilyen harmatosra, mert az igazán nagy dobást a Samsung magának akarja megtartani, és ez a Galaxy S 2 lesz. Szerintem piszok nagyot fog durranni ez a telefon, megint alaposan feladva a leckét a konkurenciának.

szcsongor 2011.01.21. 19:29:21

@Darkcomet: gondolod hogy a Samsung egyszerűen csak kiszúrta a Google szemét egy simán csak átlagos telóval, mondván nekik jó lesz ez is? azért szerintem a Googlenek elég nagy beleszólása volt abba, hogy milyen is legyen a cucc, a Samsung csak legyártotta, amit kértek

Co2 2011.01.21. 20:40:52

na az a kisebb változat engem nagyon érdekel pedig nem vagyok nő :) remélem nem hupilila színben jön;)

Darkcomet 2011.01.22. 11:53:03

@szcsongor: Szerintem senki nem szúrt ki senkivel sem, hanem a két telefon más célt szolgál. A Nexus One rendet vágott az akkori kaotikus Android piacon, és megmutatta, hogy van helye a prémium kategóriába. Mondhatjuk úgy is, hogy egyfajta viszonyítási pontként szolgált a telefongyártóknak, hogy ami nagyjából ennek a telefonnak az elvárásaiba belefér, az a felső kategória, ami alatta van, az meg a beugró ill. közép osztály, de minden képen értelme van készíteni ilyen mobilokat, mert az android ki tudja szolgálni ezeket az igényeket. A Nexus S inkább a fogyasztóknak szól, mivel az idén megjelenő csúcskategóriás androidos mobilok mindenféle képen valamilyen kétmagos cuccal fognak piacra kerülni, ergo az 1 Gigás proccos mobilok lecsúsznak a középkategóriába. Viszont meg kellet erősíteni mind a vásárlók, mind a gyártók bizalmát, hogy ezeken a telefonokon is futni fog a Gingerbraead, tehát az új oprendszerrel nem kell a szemétre dobni egy kvázi jól bejáratott telefon koncepciót.

Google+
süti beállítások módosítása