HVG.hu app

2011.02.03. 14:00 readya

Megjelent a Marketen a hvg.hu app első verziója. Ha jól látom, nem sokban különbözik a bétától (béta teszterként volt szerencsém próbálni), de hamarosan érkezik egy frissítés, legalábbis a fejlesztőktől kapott információ szerint. Az app természetesen az m.hvg.hu tartalmát jeleníti meg, ami a hvg.hu mobilra szabott verziója.

Az alkalmazásról:
- WebView. Egy olyan hírolvasó alkalmazásról van szó, mely az m.hvg.hu mobiloldalt jeleníti meg. (Azaz nem kell böngészőt nyitni a tartalmak eléréséhez)
- Személyre-szabhatóság. A felhasználók a Beállítások menüpontban adhatják meg, hogy milyen hírtípusokból és milyen gyakran szeretnének értesítéseket kapni. (szóval nem kell lapozni az oldalt, egyszerűen feliratkozhatsz azon témákra amik érdekelnek és beállíthatod, hogy mennyi időnként frissüljön. A notification bar-ban láthatod ha újabb híreket olvashatsz.)
- Éjszakai mód. Nem mindenki szeret 24/7 híreket kapni a telefonjára. Ha az éjszakai órákban inkább mellőznéd a hírolvasást, akkor kapcsold be a Beállítások / Értesítés módja menüpont alatt az éjszakai módot.  
- Forgalomkímélő. Ugyancsak az Értesítés módja menpont alatt be tudod állítani, hogy csak akkor kapj értesítéseket, ha wifin keresztül csatlakozol a netre.


Címkék: hvg alkalmazások readya

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr752634325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2011.02.04. 07:39:37

Tudom még ajánlani példaértékű kliensként a népszabadság és a figyelőnet kliensek is. Az indexenek sem ártana elgondolkozni egy ilyen jellegű megoldáson, nem mintha a mobilos verzióval problémám lenne, de jó lenne egy közvetlen progi a hírek olvasására.

Google+
süti beállítások módosítása