LG Optimus 3D: a jelenlegi legizmosabb Androidos telefon

Félelmetes, 3000 közeli pontszámot ér el az LG legújabb, 3D kamerával felvértezett kétmagos Androidos okostelefonja a Quadrant-teszten. Természetesen ezek a tesztek önmagukban nem jelentik egyértelműen azt, hogy mennyire gyors egy telefon (például a gyári, elfuserált 2.1-es ROM-mal a Samsung Galaxy S botrányosan lassú a 2.1-es HTC Desire-hez képest, hiába, hogy előbbi 800, utóbbi pedig csak 500 pont körül teljesít ezen a teszten) de azért ez a kiugróan magas érték mindenképp figyelemre méltó, és minden bizonnyal még többet ki lehet csikarni a hardverből egy jó ROM-mal.

Összehasonlításképp: a Samsung Galaxy S II ugyanezen a teszten 2000 körüli értéket ér el, vagyis az LG által választott kétmagos TI OMAP4 processzor úgy tűnik, letaszítja a trónról az nVidia-féle Tegra 2-t (de az is lehet, hogy a Samsung ismét szoftveresen gyengélkedik - ezt majd májusban, a telefon várható megjelenésekor tudjuk meg)

Ha a teljesítmény nem lenne elég, a telefon két kamerával (3D fénykép- és videófelvételi lehetőséggel, akár full HD felbontásban) és szemüveg nélkül nézhető 3D megjelenítéssel kényeztet majd bennünket. Úgy tűnik tehát, hogy ismét egy ígéretes készülékkel van dolgunk, már csak az a kérdés, hogy mindez mennyibe fog kerülni...

[via Android Police]


Címkék: hírek lg készülékek

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr822662201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

readya 2011.02.15. 08:51:02

Remélem majd lesz a végleges telcsiken (amik forgalomba is kerülnek) Quadrant advanced teszt is, hogy lássuk mi, mennyi. Első blikkre fura, hogy a földgömb tesztnél az LG 14-15 FPS között mozog, a Samsung pedig 50 FPS felett van abban végig (de még a Galaxy S is 40 felett tud...). Az Advancednél látszik mire, mennyi pontot ad, a simában viszont csak egy összesített érték van. Nem a Samsung védelmében, de meg lehet nézni a Desire HD tesztben, az advanced összesített eredményeit és mellette az egyes tesztekét.

Arról nem beszélve, hogy a Quadrantból nem jött ki új verzió jó ideje és az utolsó update óta a Samsung processzorokat lehúzza, a Qualcomm féle megoldásokat pedig fel. Miközben amikor a proci tényleg dolgozik, pl. egy tömörítés, a Samsung nem végez lassabban.

Egy szónak is száz a vége, a számok szépek, de jó lenne látni a tartalmat mögöttük. De erre még várni kell, ameddig a bemutató telefonok helyett teszt készülékekhez lehet jutni.

Google+
süti beállítások módosítása