Magyar App: Cirka, a budapesti partykalauz

Egy újabb hiánypótló, magyar fejlesztésű appra bukkantam rá ma reggel, teljesen véletlenül: a Cirka névre hallgató iPhone-ra és Androidra egyaránt elérhető alkalmazás gyakorlatilag a Pesti Est mobilváltozata, és a fővárosi - elsősorban könnyűzenei - programok sokasága között segít eligazodni.

Választhatsz, hogy a hely vagy a program neve, időpont, vagy térkép alapján szeretnéd megtalálni a téged érdeklő szórakozási lehetőséget, és ha megtaláltad a kedvedre valót, azt a kedvencek közé mentheted, ahonnan pedig a Google Naptáradba is átküldheted - elvileg. Ezt a funkciót ugyanis sajnos nem sikerült működésre bírnom, remélem, hogy a közeljövőben javítják a fejlesztők, ahogy talán abban is bízhatunk, hogy a későbbiekben más jellegű kikapcsolódási lehetőségekkel is bővül az app palettája.

 


Címkék: magyar szórakozás alkalmazások cirka

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr262683270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szcsongor 2011.02.23. 12:15:44

"remélem, hogy a közeljövőben javítják a fejlesztők, ahogy talán abban is bízhatunk, hogy a későbbiekben más jellegű kikapcsolódási lehetőségekkel is bővül az app palettája."

nekem már hónapok óta fent van (volt) a telón, de nem emlékszem hogy azóta egyáltalán érkezett volna hozzá frissítés, szóval annyira ne reménykedj. ettől függetlenül tényleg hasznos app.
(igaz én pont ma gyalultam le, mert nem nagyon használtam, és mert még az a pár száz kb hely is kellett. ha van valami amit utálok a Desireben, az ez...)

tzs-007 · http://glaskugel.hu 2011.04.05. 22:56:33

2.2 nem oldotta meg? elérhető olyan app ami rootolás nélkül átmásolja belső memóriára az alkalmazást

Google+
süti beállítások módosítása