Samsung Galaxy Store

2011.03.01. 08:00 readya

Tudom, tudom, már megint Samsung. De most nem Galaxy S. Úgy látszik Magyarországon komolyan gondolják, hogy foglalkoznak az Androidos Samsung tulajdonosokkal. Örömmel jelentem, hogy elindult a Samsung Galaxy Store, ahol fizetős alkalmazásokat vásárolhatunk meg hivatalosan.

- Máshol is tudok alkalmazásokat vásárolni Magyarországról?
- Nem, a Galaxy Store jelenleg az egyetlen, Magyarországról is elérhető szolgáltató, ahol Androidos alkalmazásokat tudsz vásárolni mobiltelefonodra.

Ráadásul első blikkre úgy tűnik, a vásárlók véleménye is számít. Tehát ha olyan alkalmazás van, amit meg szeretnétek vásárolni, de nincs a kínálatban, vegyétek fel velük a kapcsolatot, hátha.

- Az oldalon minden Androidra készült alkalmazás megtalálható?
- Nem, oldalunkon jelenleg csak az Androidra készült alkalmazások egy szűkebb csoportja található meg. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, de amennyiben egy konkrét alkalmazást szeretnél megvásárolni, amely nem található meg oldalunkon, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.


A Samsung a magyar fejlesztőkre is gondolt, tehát fejlesztők figyelem, ha szeretnétek fizetős alkalmazásokat elérhetővé tenni a magyar Android piacon, íme a remek lehetőség.

- Szeretném a saját fejlesztésű alkalmazásomat értékesíteni a Galaxy Store-ban. Mit tegyek?
- Ha szeretnéd, hogy alkalmazásod felkerüljön kínálatunkba, kérjük, olvasd el a Neked szóló tájékoztatónkat, és töltsd ki a fejlesztői regisztrációs űrlapot. A továbbiakról hamarosan tájékoztatunk.

Bővebb információért olvassátok el a GYIK-ot. Ettől függetlenül remélem, hogy hamarosan felkerülünk a Google térképére a fizetős Marketen is. Az lenne az igazi.


Címkék: hírek readya samsung galaxy store

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr942699108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2011.03.01. 11:58:20

Jól látom, hogy itt csak játékok vannak?

borisz 2011.03.01. 12:59:54

hát, ezek mind játékok :(

readya 2011.03.01. 13:02:07

Egyelőre igen. De ott a lehetőség, írjatok nekik ha érdekel valami. Hátha.

Yarner · http://androlib.blog.hu 2011.03.02. 17:03:00

A kezdeményezés nagyon tetszik, jól látja a Samu, hogy a magyar Androidos piac egy jelentős része az ő kezében van. Valóban kevés az app, és mind játék, de indításnak jó - az meg hogy felhívást intéznek a fejlesztők felé, kifejezetten szimpatikus lépés.
Ha valaha bejön a fizetős Market, akkor meg esetleg versenyezhetnek velük - érdekes helyzet alakulhat ki ebből.

(Ez amúgy az összes alternatív app-store-ra igaz, kemény lesz, ha beindul a verseny a boltok között - már ameddig nem a szemétkedéssel próbálnak előnyhöz jutni, mint pl. az nvidia a szamurájos gémmel...)

Google+
süti beállítások módosítása