Diner Dash 2

2011.03.27. 11:38 readya

Nemrég beszámoltunk az Amazon Appstore indulásáról. Közben sikerült megoldani a problémát, így az ottani leírás annyival módosul, hogy ha már regisztráltál, mint magyar, akkor készíts új regisztrációt, ahol eleve egy amerikai címet adsz meg. Ha ugyanis a régit változtatod meg, attól még magyarnak számítasz, csak amerikai címmel. Ezen felül egy amerikai bankkártya számra is szükséged lesz. Ezeket elérheted itt. Ha így regisztrálsz, akkor működni fog az Amazon Appstore. Hogy ez miért fontos? Pl. mert ezt a játékot is ingyen le tudod tölteni, egyébként 5 dollárt kellene érteni leszurkolni. Ugyanis a store-ban minden nap, egy alkalmazást ingyen kapunk meg, az eredeti ára helyett. Tegnap a Swiftkey keyboard volt, ma ez a játék. Az Angry Birds Rio pedig folyamatosan free egyelőre. Érdemes tehát végigcsinálni a tortúrát, hiszen minden nap egy kis ajándékkal lephetjük meg magunkat.

De nézzük a játékot. Egy étteremben kell pincérkednünk és a vendégek jó kedve határozza meg a teljesítményünket (bár a való életben is így működne, sokkal több jó étterem volna). Van itt minden, mint a búcsúban. Kisgyermekes család, akik állandóan kiöntenek valamit és a picinek magas székre van szüksége. Párok, akik szeretik ha azonos ruhában ülnek mellettük és így tovább. Természetesen itt is van lehetőségünk kombinációkra illetve ha azonos feladatokat végzünk egymás után, akkor javul a teljesítményünk. Szerintem kellemes szórakozás, el lehet vele tölteni némi időt és bár 5 dollárt nem ér, ingyen azért érdemes kipróbálni. Egyetlen tipp a végére, a kávéautomatából a legkevésbé boldog ügyfeleknek érdemes adni, attól kicsit lehiggadnak.


Címkék: játék readya diner dash 2

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr32775054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása