Samsung Galaxy S III. - A Sith-ek bosszúja

Bár már ropog a Galaxy S II alatt a tűz és nemsoká megkaparinthatjuk a Samsung slágertelefonjának következő generációját, a koreai mérnökök máris belekezdtek a következő, harmadik kiadás fejlesztésébe. Ennél a modellnél teljességgel felszámolták az eddig működőképesnek tűnő piackutatásokon alapuló irányvonalakat és nem bízták másra az irányítást, mint magukra a felhasználókra. Így alakult ki az a design és feature lista amivel a Galaxy S III a 2012-es év elejétől büszkélkedhet. Az operációs rendszere a readme.txt lesz, lehet majd vele telefonálni és sms-t küldeni., kopogni, ajtót kitámasztani Kétféle verzió kerül piacra, egy a fiúknak, egy a lányoknak. Innentől kezdve számomra sem kérdéses, hogy mi lesz az Acer Liquid-em után, a következő készülék.


Címkék: fun samsung galaxy s

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr392787474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagroth 2011.04.01. 14:22:37

a kék telefonon az egy mosómedve a "home" gombon? :o musthave kategória!!

Darkcomet 2011.04.01. 19:04:35

@Nagroth: Ez egyébként egy létező telefon, óvodásoknak, meg kisiskolásoknak. Zöld fejecskével fogadja a hívást, pirossal megszakítja, a négy számozott fejen meg a legfontosabb telefonszámok vannak (apu, anyu, nagymama, stb.).

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2011.04.01. 19:13:06

@Darkcomet: pontosan: Apu, Anyu, Nagyi és a Plébános

Google+
süti beállítások módosítása