Yarner

2011.04.06. 10:31 Yarner

Név: Bognár Péter

Kor, lakhely: 36, Budapest, Újbuda

Foglalkozás: Kulturális programszervező, fordító, miegymás

Mobil típusa: Samsung Galaxy gt i9300 / Galaxy S3

PC oprendszer: Windows 7/XP

Hobbi: blog, bizarr infók feltúrása a netről, Tai Chi Chuan, fura britségek és japánságok

Miért szereted az Androidot?: Mert egy olyan megoldás, ami valódi választást, valódi számítógépfunkciókat ad a tenyerembe; szeretem, hogy én dönthetem el, hogy milyen email-klienst, zenelejátszót akarok használni, hogy hogyan nézzen ki a nyitóképernyőm, hogy az alkalmazásaim szabadon tudnak egymással kommunikálni, ha azt akarom... És persze rabul ejtett az okostelefon-élmény, ami nem Android-specifikus: millió dologgal segíti a mindennapi életemet, és millió olyan lehetőséget nyit meg, amire korábban nem is gondoltam - az okostelefon alapvetően átformálja a mindennapjaimat és az életmódomat.

Miért utálod az Androidot?: Mert az ökoszisztéma jó úton halad afelé, hogy saját magát verje szét, és csak remélhetjük, hogy még időben sikerül valahogy összerázni az egészet; mert sok olyan készülék jelenik meg, ami gyakorlatilag vállalhatatlan. 

Milyen telefonod volt az utolsó az Androidra váltás előtt és miért Androidra váltottál?: Egy félokos Samsung  L700. Már ezen elkezdtem a 3g-s mobilnetezést, játékok felberhelését, a videózást, Google Maps-használatot és az okostelefon-mánia más korai tüneteit produkálni - el lehet képzelni, hogy a 2.1 hüvelykes, 176x220-as kijelző után milyen élmény volt egy négyhüvelykes WVGA SAMOLED-et a kezembe venni... Azóta nincs megállás a lejtőn.


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr774904947

Google+
süti beállítások módosítása