Blogtali - Április 15., péntek, - Elmarad


Sajnálattal jelentjük, hogy a ma esti blogos tali az Apple uralomra törése miatt elmarad. Na jó, a viccet félre téve, annyira nem jelentkezett rá senki, hogy elhalasztjuk nyárra, a vizsga- és diplomaidőszak utánra, hátha akkor nagyobb lesz az érdeklődés. A markonyi jelentkezőtől elnézést, remélhetőleg később többen, jobban fogunk mulatni.

Anno beharangoztuk, hogy lesz egy blogtali (amit a droidosztással szerettünk volna egybekötni), de a két időpont eléggé elcsúszott. Viszont. A droidosztások közepette sikerült nagyjából sok emberrel személyesen találkoznom és váltanom egy-két szót és fondorlatos módon megkérdeztem azt is, hogy kinek, mikor lenne jó egy blogos találka így statisztikai alapon a 2 hét múlva péntek jött ki (április 15.). A találkozó este 7-kor kezdődik (ekkora mindenki elszabadult a munkából, hazaszalad és megfürdött, megetette a kedvenc Yukka pálmáját és ki tudta vasalni az ingét is) és reményeink szerint nem tudjuk meddig tart. Az este 7 órás találka továbbá támogatja azt is, hogy ha valakinek sikerül netalán vicces gyerekre söröznie magát, akkor jó eséllyel tud fejest ugrani a budapesti éjszakába. A találka színtere a Szimpla kert, ahol 21:00 órától DJ fogja szórakoztatni a nagyérdeműt, az addig remélhetőleg már oldott hangulatban. Ha bármilyen ötletetek van a talival kapcsolatban (legyen valami játék, vagy vigyünk notebookot szakrális ROM updatekhez) akkor írjátok meg nekünk nyugodtan.

Aki ott lesz vagy jó eséllyel megjelenik kérem jelezze ezen a Facebook eseményen, hogy tudjuk, hogy kb. hány főre foglalhatunk asztalt. :) Köszönjük és várunk Titeket szerettel :) Update: Mivel összesen 7-en jelentkeztek arra, hogy fixen jönnek, ezért ha holnap délig nem nő drasztikusan ez a szám, nem lesz asztalfoglalás, úgyhogy aki jönni akar, legyen proaktív és jelentkezzen a Facebookos eseményre. Köszönjük :) Az asztalon lesz egy Android-os doboz (igen, azok a Droidok, amiket még nem vettetek át, úgyhogy holnap meg lehet őket kaparaintani, tulajok = gyertek :) ) meg sörök, ezekről fogtok minket a legkönnyebben megismerni :)) Jah és kockák vagyunk és csúnyák :D

UPDATE: Én szép vagyok! - readya


Címkék: kommuna

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr612791867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

t_amas · http://www.tamas.im 2011.04.03. 22:05:52

ó, nem tud olcsó hely... :)

Darkcomet 2011.04.05. 07:32:17

Jól olvasom? 400 HUF egy gagyi sör, ráadásul csak négy deci, egy feles meg 600 HUF-ról indul? Ráadásul kilenc órától még egy Dj ricsajozását is hallgatnom kéne? Hát én ebből köszönttel, de nem kérek.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2011.04.05. 08:44:01

@Darkcomet: Úgy értetted, hogy sajnálod és esetleg tudnál egy jobb helyet ajánlani, ami mindenki számára nagyjából közel van, elérhető árakkal dolgozik és nem mennek az ember idegeire? Szívesen várjuk a javaslatokat, ahogy fent is említettük, trollkodni meg nem kell, nem itt folyik, a 3. világháború. :)

Darkcomet 2011.04.05. 11:51:53

Trollkodik a nyavaja, pusztán csak elmondtam a véleményem :-) Egy sör és egy feles röpke ezer forintért nekem sok. Alternatívát nem tudok, mert nem nagyon szoktam elmenni mostanában sörözni, ha mégis, akkor egy sima másod vagy harmad osztályú söröző nekem bőven jó, és itt nem ócska lepattant lebújokról beszélek. Persze ezekhez ki kell menni a külső kerületekbe, de pl. a Stadion söröző is igen kellemes árfekvésű, és itt van zuglóban.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2011.04.05. 12:04:36

@Darkcomet: Én gyakran járok a városban, 400 Ft egy korsó sörért sajnos pesti belvárosi viszonylatban egyáltalán nem számít soknak, ráadásul a Szimpla egy kifejezetten kellemes hely. Külvároshoz add hozzá, hogy BKV jegyre és/vagy taxira elköltöd amit a sörön megspórolsz (vagy vedd figyelembe a kockázati tényezőt, hogy bringával mész és X sör után nem találsz haza...) :)

Egy helyet tudok ami viszonylag belváros és olcsó, a P53 nevű presszó a Király utca és a Nagykörút sarkánál. Ha jól emlékszem 350 egy korsó (rendes korsó, 5dl) Dreher de - talán pont emiatt - ott péntek este két embernek is necces, hogy talál szabad helyet, nem hogy 10-nek...

Darkcomet 2011.04.05. 12:55:40

@Gery.Greyhound: Ez az utazgatás nem igazán jó érv, mert amennyit egy belvárosinak költenie kell egy külvárosi kocsma eléréséhez, ugyan azt a pénzt egy külvárosinak is ki kell adnia, ha bemegy a főváros szívébe. Tehát nekem újpestről ugyanannyi pénz beutazni a Szimplába, mint másnak kijönni ide. De ez mondjuk nem érdekel, a BKV bérletemnek tökmindegy, hogy hova megyek. Amúgy csak elméleti szintű volt a felvetésem, mivel a jelzett időpontban amúgy sem érek rá.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2011.04.05. 12:58:18

Én is tudok helyet, ami ugyan rokker hely, de 250 forint egy fél rum és 200 egy energiaital, úgyhogy úgy belehet rugni, mint az állat, nem is megyek oda többet, párszor már megjártam... :D

gp 2011.04.07. 22:33:09

Azon a pénteken illetve egész hétvégén vidéken leszünk. Pedig azon a hétvégén lesz a mobilarénás mobile meeting is (bocs a reklámért). Szóval kétszer szívok :(

gp 2011.04.07. 22:33:57

@Tomi from Space: Melyik az a hely? Lehet, hogy én is jártam már úgy, épp ott :D

szcsongor 2011.04.11. 14:44:49

400 ft egy sörért tényleg nem sok, a Nagykörúton belül ennél csak drágább helyek vannak. És az is igaz, hogy azon kívül pedig bárhol is lenne a talihely, az valakinek tuti kurva messze lenne. A belváros meg nagyjából a város közepe :)
A Szimpla meg jó hely amúgy is.
Bár most jut eszembe, hogy a Szimplától nem messze a Kuplungban (Király utca, közel a Nagymezőhöz) valamelyik napokon (talán kedd-szerda) csak 250 ft a Tuborg. Mondjuk ha mindenképp péntek lenne, akkor aznap mindenhol drága a pia... Itt a honlapjuk amúgy: www.kuplung.net/

Google+
süti beállítások módosítása