Hölgyek és az Android #9

2011.04.18. 08:00 readya

Mire nem jó a twitter? Ha nem kapcsolom össze a blogger tevékenységemmel, ez az interjú valószínűleg sosem készülhetett volna el.
Ismerkedjetek meg Szandrával, aki Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem biomérnöki szakára jár és egy esküvőszervezői tanfolyamot is szeretne elvégezni. Szandra nem egy otthonülő típus, szabadidejében leginkább a barátaival és a párjával szokott kirándulni.

readya: Milyen készüléket használsz és milyet szeretnél használni?
Szandra: Az első Androidos telefonom egy Samsung Galaxy 3 volt, de nemrégiben a kedvesemtől kaptam egy HTC Desire-t, ami teljesen megfelel az igényeimnek így nem szeretnék mást használni.

readya: Mikor és hogyan ismerkedtél meg az Androiddal?
Szandra: A barátom egy éve vásárolt magának egy androidos telefont, majd karácsonykor megkaptam az első ilyen készülékemet, bár kezdetben voltak nehézségeim a kezelésével :), hamar megszoktam és most már nem tudnék más telefont elképzelni magamnak.

readya: Van valami kedves történeted Androiddal kapcsolatban?
Szandra: A közelmúltban részt vettünk a párommal egy Sexy Geek Partyn, ahol a nyereményjáték fődíja egy HTC Desire telefon volt. Mivel a kedvesemnek is ilyen készüléke van nem szeretett volna részt venni a sorsoláson, az én unszolásomnak engedve beneveztünk és meg is nyertük. :) Teljes meglepetésemre végül nekem ajándékozta, így tettem szert az új androidos mobilomra.

readya: Mik a kedvenc Android alkalmazásaid és mi az amit nem találsz a Marketen, de örülnél neki?
Szandra: A kedvenc alkalmazásaim: - foursquare, -miso, -smartcity.

readya: Munkád/hétköznapjaid során ki tudod használni az Android nyújtotta előnyöket?
Szandra: Igen, nagyon hasznosak tudnak lenni az alkalmazások, hiszen bárhol bármikor meg tudom nézni az e-mailjeim, így az iskolai teendőimről is gyors információt szerzek. A kedvenc alkalmazásom a SmartCity segítségével pedig könnyedén megtervezhetem az útvonalam a kívánt úti célhoz. Ráadásul a hírek segítségével mindig naprakész lehetek.

readya: Mit vársz egy Android blogtól?
Szandra: Én legszívesebben még több csajos játékról olvasnék, amiket utána ki tudnék próbálni. (A szerk.: többek között ezért is indult a sorozat, hogy kiderüljön, a csajok milyen alkalmazásokat/játékokat használnak :) )

Remélem érdekesnek találtátok a riportot. Hölgyeim, kalandra fel! Ha van kedvetek válaszolni pár kérdésre és nem bánjátok, ha megjelenik az oldalon, írjatok a blog címére (androlib.blog.hu(@)gmail.com), kommentben vagy akár a Facebook oldalunkon. Csak két feltételünk van: Android készüléket használjatok és válaszoljatok a kérdésekre. :)


Címkék: readya holgyek es az android

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr462828406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása