Flow for Facebook

2011.04.19. 18:59 readya

Bár egyre szépül a Facebook alkalmazásunk (tegnap is új funkciókkal frissült), még mindig nem teljes, azaz nem tud mindent. Többek között az általunk adminisztrált oldalakra nem tudunk posztolni vagy képeket feltölteni. Tegnap a Facebook oldalunkon (pages) jött is kérdés ezzel kapcsolatban, ahol több megoldást is ajánlottam, de valóban a legjobb a Flow. Ezzel az alkalmazáson belül rendesen karban tudjuk tartani az oldalainkat illetve néhány extra - a hivatalos Facebook alkalmazásból hiányzó - funkciót is tud. Van belőle egy reklámokkal terhelt ingyenes verzió (Adfree ha okosított telefonod van...) és egy fizetős is. Sokkal többet nem is írnék róla, tegyetek vele egy próbát. Ez itt most csak egy ajánló, nem pedig teszt (sajnos nincs több időm írni).


Címkék: alkalmazások readya flow for facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr782840440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

victor quartermaine 2011.04.21. 15:51:55

Hali! Már 2.3.3-ra is van battery icon mod? Hol találhatok erről leírást? Ha van lszi írj xda linket, nem sikerült megtalálnom.
Thx

victor quartermaine 2011.04.21. 15:53:07

Hali! Már 2.3.3-ra is van battery icon mod :) Lszi írj linket. XDA-n kerestem, de nem találtam.
Thx

Google+
süti beállítások módosítása