Hölgyek és az Android #10

2011.04.25. 08:00 readya

Ma Tusnádi Nikivel (alias Nikicske) ismerkedhettek meg. Niki foglalkozása szerint jelenleg hátébé, azaz háztartásbeli és konyhatündér. Természetesen van rendes foglalkozása is, amit elég magas szinten űzött is, hiszen csődbe ment az utazási iroda, ahol dolgozott. :) No de a viccet félretéve, Niki idegenforgalmi iskolát végzett és a szakmájában helyezkedett el. Így nem csoda ha szeret utazni (Európán belül nagy kedvence Ausztria) és mivel Androidos telefont használ, azt hiszem az sem meglepő, hogy az internet a mindennapjai részévé vált. Ennek köszönhetően az egyik kedvenc hobbija, az utazásai során becsekkolni. Nem repterekről van szó, hanem a Foursquare alkalmazásról. Használjátok ti is! Miért? Olvassátok tovább és megtudjátok. :)

readya: Milyen készüléket használsz és milyet szeretnél használni?
Niki: Jelenleg első Androidom nyúzom, ami egy piros Wildfire. Elégedett vagyok vele, legalábbis amíg még trendi a piros! :) Nah jó azért néha picit lehetne gyorsabb. Ezt szeretném még sokáig használni, remélem hogy a kábelrágó burma cicám - Wuki-  is úgy akarja.

readya: Mikor és hogyan ismerkedtél meg az Androiddal?
Niki: A párom szeretett volna  magának egy android telefont, de ő nagyon válogatós, nekem pedig a Wildfire azonnal megtetszett a kezében, hiszen milyen cuki piros! :) Utána már csak annyit kérdeztem, hogy erről megy az IRC? Neki azóta sincs okostelefonja - válogat, én pedig már majd egy éve nyúzom a HTC-t!

readya: Van valami kedves történeted Androiddal kapcsolatban?
Niki: A szomszédommal a Foursquare-en ismerkedtem meg! :) Ő a lakópark mayorja.

readya: Mik a kedvenc Android alkalmazásaid és mi az amit nem találsz a
Marketen, de örülnél neki?

Niki: Kedvenc alkalmazásaim: a IrssiConnect, foursquare, pingChat, Billa, mozi24.
Aminek igazan tudnék örülni, egy bevásárló lista képekkel. Kategória alapján egy menürendszerből kiválogatnám ami kell (jegyezze meg a szokásaim), ezzel legalább egy fél fát megóvnék az esőerdőben!

readya: Munkád/hétköznapjaid során ki tudod használni az Android nyújtotta
előnyöket?

Niki: Az öncélú szórakoztatás mellett a kapcsolataim ápolására - nap mint nap!

readya: Mit vársz egy Android blogtól?
Niki: Tartalmazzon telefon/táblagép teszteket, akar női oldalról is néha. (Ebben szívesen segítek is! ) Legyenek alkalmazások bemutatva, friss hírek!

Remélem érdekesnek találtátok a riportot. Hölgyeim, kalandra fel! Ha van kedvetek válaszolni pár kérdésre és nem bánjátok, ha megjelenik az oldalon, írjatok a blog címére (androlib.blog.hu (@) gmail.com), kommentben vagy akár a Facebook oldalunkon. Csak két feltételünk van: Android készüléket használjatok és válaszoljatok a kérdésekre. :)


Címkék: readya holgyek es az android

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr122840361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása