Android MeetOFF

2011.05.19. 21:30 readya

Nemsokára megrendezésre kerül az első Android MeetOFF. Aki teheti menjen el, szerintem érdekes lesz. Ha időm engedi pl. én is ott leszek. Információk:
Időpont: 2011.05.25.
Helyszín: Gold Biliárd (11. ker., Budafoki út 111-113.)
Belépő: 1000 Ft, de 25% kedvezmény az meetup.com/androidportal és még 25% a meetup.com/meetoff regisztráció után.
Aki törölközővel érkezik, ajándékot kap. Törölköző vásárlására helyben is lesz lehetőség.
Várható még: italakció és zenemixelés Dragontape-pel.

Ajánló:

 

"Ezúttal különleges meetupnak lehetünk majd szem- és fültanúi május 25-én 19 órától. A Nemzetközi Törülköző Napon bemutatkozik a most induló Android Meetup csapata, mely az első alkalommal a MeetOFF legénységével karöltve szeretné felkelteni kedves közönségének figyelmét. Helyszínünk ezúttal is a jól bevált Gold Biliárd, témánk pedig a kódok igen szerteágazó világa lesz.
Hallhatunk majd előadást, például a szimbólumkutatásról egy művészettörténész, Molnár Eszter szemszögéből, aki Vajda Lajos önarcképén mutatja be rejtett jeleket. Szó esik majd a matematikai alapokkal rendelkező kriptográfiáról. Vajon létezik a feltörhetetlen titkosítási eljárás? Erről beszél majd dr. Buttyán Levente. Az ELTE Virtuális Valóság kutatási projektjének hallgatói pedig a virtuális valóság birodalmába kalauzolnak minket QR és AR kódok segítségével. És még egy teljesen aktuális téma: az Európai Unió egy új törvénytervezete a weboldalakon rólunk tárolt adatok biztonságáról és a cookie-król fog szólni, de hogyan és miért, arról Szemes Balázs jogász tart majd előadást.
Androidos kollégáinkkal együtt felváltva igyekszünk majd a kódokhoz kapcsolódó előadásainkkal felkelteni azon vendégeink figyelmét is, akik (akár információ hiányában) korábban nem érdeklődtek e manapság egyre jelentősebbé és érdekesebbé váló témakör iránt. Szeretettel várunk meetupunkon, ahol számos, ide kapcsolódó fontos információt és érdekességet hallhatsz!"

További részletek folyamatosan kerülnek ki a http://meetoff.eu oldalra, illetve http://yamm.hu/meetoff csatornára.

 


Címkék: android meetoff readya

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr252917811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2011.05.20. 06:50:06

Torulkozot mi a csudanak kell vinni?

pantomimes · http://ennyirefutja.blog.hu/ 2011.05.20. 07:35:55

A törölközőnek van valami köze Douglas Adams Galaxis útikalauz stopposoknak című regényéhez?

Darkcomet 2011.05.20. 09:59:17

Ez aresze nekem is vilagos, meg hogy ezen a napon lesz a torukozo vilagnapja (mert hogy egy galaktikus stopposnak az a legfontosabb kelleke), de konkretan minek kell erre a rendezvenyre torulkozo? Meg hova fogjak tenni a resztvevok? Eleg egy sima torcsi, vagy rogton egy tobb negyzetmeteres frotirtorolkozot kell majd villantani? Vagy eleg egy mosogatorongy, rajta egy "ez egy totolkozo" felirattal?

pantomimes · http://ennyirefutja.blog.hu/ 2011.05.20. 10:27:32

Nekem az nem világos, hogy a kódolásban (annyira) nem jártas laikus, mint pl. én mennyire értene ezekből az előadásokból bármit is. A témák érdekesek és speciel öt percre lakom, csak félek, hogy nem fogom érteni az előadások nagy részét :)

readya 2011.05.20. 19:27:44

@Darkcomet: szerintem bármilyen pici megteszi. Szerintem az az egyetlen célja, hogy jópofa dolog, ha szereti valaki az ilyesmit.

@pantomimes: Az előadók fele bölcsész, fele tech arc, szóval szerintem fogsz érteni mindent :)

Google+
süti beállítások módosítása