Google Music beta

2011.05.26. 21:07 readya

Egyelőre még béta és csak az Egyesült Államokban tesztelhetik, de gondoltam érdemes róla beszámolni, mert én szeretem a felhőket. A Google következő dobása a Music. Miről is van szó? Töltsd fel a zenéidet egy "tárhelyre" és hallgasd őket bárhol. Androidon alkalmazásból, máshol böngészőből. Miért is jó ez? Egyrészt nem kell kábelezni, nem kell ezer helyen tárolni a zenéket, csak egyszerűen feltöltöd és eléred ott, ahol van internet.

Upload your personal music collection to listen anywhere,
keep everything in sync, and forget the hassle of cables and files.

Egy rendes 3G (a Wi-Fi meg pláne buli) kapcsolat már elegendő sebességet biztosít ahhoz, hogy online tudd hallgatni a zenéidet, de ha nincs internet a közelben, akkor sincs gond. Amit egyszer letöltöttél, elérhető az adott készüléken. A magam részéről alig várom, hogy a beta tesztelést kiterjesszék nagyobb körre, én biztosan fel fogom tölteni a teljes zenegyűjteményemet. Nézzétek meg a bemutató videót.


Címkék: hírek android readya google music

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr542935230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ocel0t 2011.05.26. 21:50:27

Én még sose láttam apple-t közelről, de ez nem olyan mint az iTunes?

cett · http://cettblogja.blogspot.com 2011.05.27. 02:00:54

de miért kell feltölteni, s nem lehet válogatni a mások által feltöltöttekből a saját playlistemre?
most mindenki töltse fel ugyanazt a számot????

--Behrooz-- · http://caffedream.blogspot.com/ 2011.05.27. 03:56:37

@cett: Azért nem lehet mert nem zenemegosztó szolgáltatás, a saját (a google szerint) megvásárolt :) zenéidet töltöd fel a szerverre, ha más zenéit letöltenéd az már warez, így viszont teljesen legális.

pantomimes · http://ennyirefutja.blog.hu/ 2011.05.27. 07:47:32

@Ocel0t: igen, hasonlít az itunes-ra. Megmondom őszintén én régen szerettem az itunes letisztult felületét, sajnos sok memóriát zabál ezért már nem használom.

Azt mondom okosan csinálja a google, vegyük ki azt, ami jó az itunesban (felület) és csináljuk meg jobban. Külön öröm, hogy a lejátszó offline is működik, remélem sikerül végre egy kiforrott, jó kis zenelejátszót összehozniuk androidra és lesz egy szép PC-s app is, úgy lenne az igazi.

Részegfilmes 2011.05.27. 14:00:21

itt a kerdes az, hogy bizonyitod, hogy a zene amit feltoltottel, a tied. szep dolog a felho, imadom, de en a private felhok hive vagyok...

Mar latom magam elott, mikor a zenejogvedo trollok birosagi meghagyast adnak a Google-nek, es megtudjak, milyen zeneid vannak, es mar jon is a felszolitas...

ezt csak ugy lehetne elkerulni, ha google olyan orszagba rakna a szolgaltatast fizikailag, ahol legalis a magancelu felhasznalas. onnantol lehetne hasznalni...

blasee 2011.05.27. 14:36:58

A google nem talált fel semmit, csak belépett ő is erre a piacra. Az amazon cloud music player detto u.ezt tudja és annak is felhasználóbarát a felülete, és már a piacon van egy ideje. Sőt, ők még megdobták zene vásárlási lehetőséggel, mint az itunes. Csak sajnos ők is még csak US-ben nyomulnak...
Emellett vannak kisebb cégek termékei is, csak keressetek rá az android marketben (pl. "cloud music")

saabi 2011.05.27. 15:50:29

"A magam részéről alig várom, hogy a beta tesztelést kiterjesszék nagyobb körre, én biztosan fel fogom tölteni a teljes zenegyűjteményemet."

Nem ez az ami esélytelen a rootolt telefonodról?

readya 2011.05.27. 17:58:34

@saabi: nem. Az a videótéka. Mivel ott mások jogvédett tartalmai vannak és azt akarják, hogy onnan ne is kerüljenek ki. Itt nincs kikötés.

readya 2011.06.01. 18:57:00

@saabi: akkor tévednek, mert haver rootolt telefonján működik gond nélkül... Én meg a meghívómra várok, az app fent van már :D

Google+
süti beállítások módosítása