Plants vs Zombies

2011.05.31. 13:06 readya

Megérkezett az egyik nagyon várt játék Androidra. Azok vannak előnyben, akik megcsinálták anno az Amazon Appstore elérést, kamu amerikai címmel, e-mail címmel stb. Ugyanis jelenleg csak ott elérhető a játék, sőt a mai napon ingyenesen. Elméletileg azoknak sem kell bánkódniuk, akiknek ez nincsen meg (bár a napi ingyen program miatt szerintem érdemes amúgy is), elvileg 2 hét múlva érkezik az Android Marketre is, 3 dolláros áron (amit szerintem bőven megér). Szóval a Popcap nem bízta a véletlenre, nem Amazon Appstore kizárólagos a játék, csak előnyt kapott az alternatív piactér.

De miről is van szó? Adott egy halom zombi, akik mindenáron be akarnak jutni a házunkba és adottak a növények, akik úgy gondolják meg kell ebben akadályozni őket. 50 pálya, különböző növények és játékmenet. Alapvetően minden pályán nekünk kell elhelyezni a növényeket, amik a védelmi funkciókat látják el. Ehhez napfényre van szükségünk. Nappal ezt nyerhetjük a napból is, de mindenképpen ültetnünk kell napraforgókat is, hogy gyorsabban gyarapodjon a rendelkezésre álló napfény mennyiség. Később gombákból is nyerhetünk napfényt, szóval érdemes figyelni arra, amit a játék információként ír. Ad egy kis csavart a játéknak, hogy van olyan pálya, ahol nem a napfényből költhetünk virágokra, hanem futószalagon érkeznek, nekünk csak el kell helyezni a pálya megfelelő pontján.

Természetesen adott pályán csak adott mennyiségű növényt használhatunk, tehát érdemes okosan választani. Értsd hiába van 10-12 féle növény, amit használhatnánk, ha adott pályán csak 8-at használhatunk. Kellemes szórakozást mindenkinek. A letöltéshez pedig ajánlott Wi-Fi (Amazon Appstore-ból másképp nem is engedi letölteni), mivel a játék 75MB-os mérettel rendelkezik. Végezetül pedig itt van egy kis zenés videó:

 

Amazon Appstore


Címkék: játék plants vs zombies readya

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr532945864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szabi113 2011.05.31. 23:32:23

@readya:

Megkérhetlek téged, mint a teljes market eléréséért sokat tevő embert, hogy írj a google-nek is a hogy a Chrome to Phone appot legyen szívesek engedélyezni nekünk is?

market.android.com/details?id=com.google.android.apps.chrometophone

Előre is köszi! :)

Lescol 2011.06.01. 09:35:23

Annak aki nem wowozik :D

www.wowhead.com/quest=28748

"This whole questline is based on the game Plants vs Zombies, which originally was going to be called Lawn of the Dead, a spoof on Dawn of the dead. They had to change to Plants vs Zombies due to copyright."

www.youtube.com/watch?v=mMMbN8aCYCY

lemonkeyface (törölt) 2011.06.01. 10:42:19

Fúúú nagyon beszippantott a játék! Mikor már kezdenéd kiismerni a megfelelő taktikát, mindig jön egy új játékelem! Az egyik legjobb játék androidra. Cut the Rope-ról nincsen valami infó, hogy mikor jön? :)

szcsongor 2011.06.01. 21:13:51

@hfeeri: "Az egyik legjobb játék androidra."
na meg PC-re :)

szabi113 2011.06.02. 00:09:17

Tegra 2 es játékok Glalaxy S-en!

Videó: www.youtube.com/watch?v=iSAJptywT8Q

Leírás a videónál. A lényeg magyarul:

1. Szedjük le a [root] Chainfire3D programot a Marketről.
2. Töltsük le a plugin pakkot innen: www.megaupload.com/?d=4P9LEW7P
3. Bontsuk ki a zip-et, így megkapjuk a 3 fájlt. Tegyük libGLEMU_NVIDIA.zip fájlt a telefonra, lehetőleg a memóriakártya gyökérbe.
4. Nyisd meg a Chainfire3d app-ot, keresd "install plugin" opciót és válaszd ki a listából az Nvidia nevűt.

5. Menj át a Default OpenGL settings részhez, azon belül: Use plugin. Itt is válasszuk az Nvidia nevűt.
6. Indítsuk újra a kütyüt.

Pinball HD for Tegra-val tesztelve Galaxy S-en! (nem lassú, teljesen smooth-os, folyamatos a kép. Ezt a játékot eredetileg fele ilyen erős telcsikre írták, mint pl az első iPhone )

szabi113 2011.06.02. 12:43:24

@szabi113: amúgy nem csak galaxy s-el megy. ez talán még egy mini bejegyzést is megérne, nem?

szcsongor 2011.06.03. 20:11:22

@hfeeri: Tegnap óta én is nyúzom, hihetetlen jó lett az átirat. Viszont valamivel könnyebb, mint PC-n. Bár az is lehet, hogy azért találom könnyűnek, mert win alatt már végignyomtam egyszer, így már megvannak a bevált taktikák :)

Penetrator 2011.09.07. 20:46:58

Sajnos továbbra sem lehet letölteni a game-et az android market-ről! Torrenten leszedtem, de az meg nem működik (Ideos S7-en). Sajnálom! Gondolom, nem véletlenül nincs fent a marketen! :(

Google+
süti beállítások módosítása