Frissül az Android Market

2011.07.13. 08:23 pacska

A következő hetekben várható az Android Market frissítése, ami egyrészt megújult kezelőfelületet, másrészt könyvvásárlást és videokölcsönzést tesz lehetővé. Sajnos az utóbbi két lehetőség egyelőre csak az USA-ban használható, nálunk még nem.

Az új felület kicsit szokatlannak tűnhet a régihez képest, leginkább a windows phone-os csempés megoldásra hasonlít a kezdőképernyő.

Aki nem szeretne várni az automatikus frissítésre az látogasson el az androidandme.com oldalra. Itt találtok linket az .apk-hoz amit gond nélkül telepíthettek a készüléketekre. Ajánlott előtte egy biztonsági mentést készíteni a Market-ról, biztos ami biztos alapon.

A frissítés csak 2.2 vagy afeletti oprendszerre telepíthető.

 


Címkék: hírek market android

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr213062518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2011.07.13. 18:32:46

Ez rusnyább és kaotikusabb lett, mint valaha is volt.

EvilHedgehog 2011.07.13. 21:05:18

Ergonomikusabb a kinézet...bár engem inkább a sebesség érdekel majd..

Darkcomet 2011.07.13. 21:16:52

Na, tapiztam egy ideig. Szokni kell, de tulajdon képen jobb lett, ill. inkább szebb. De maga az eligazodás a sok szemét között maradt a régi. Viszont jó pont, hogy teljesen tud Magyarul.

Google+
süti beállítások módosítása