Még gyorsabb hír: CyanogenMod érkezik az SGS2-re

Azt csiripelik a verebek, hogy a júniusban Samsung által Cyanogen-nek, azon belül is AtinM-nek lepasszolt SGS2 meghozta a várt hatást és elkészült SGS2-re is a MOD. Twitteren pár napja azt rebesgette, hogy hamarosan kész a build, de a hivatalos oldalon a támogatott készülékek között egyelőre nincs ott. Nem baj, ez akkor is azt jelenti, hogy már csak pár napot kell aludni és ott figyelhet a büszke SGS2 tulajok PDA-ján.

Külön szívderítő ebben az egészben az ahogy elkezdtek "áramlani az energiák" és egyre jobban odafigyelnek a gyártók a modderekre. Azért is jó ez, mert végre nem csak egyetemekről kiesett nyakkendősök találják ki az újításokat néhány sales-es excel sheetje alapján, hanem tényleg olyan irányba mennek el, amilyenben mi szeretnénk, hogy menjenek és amit a köz taposott ki, mint ösvényt.


Címkék: sgs2

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr853088390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása